Vineri, 30 Octombrie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: PNL: Votul in cazul fostei sefe PM arata o INTELEGERE categorica intre Ponta, PSD, Udrea, Basescu si Oprea

Publicat de: ---

AMOS News

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca votul parlamentarilor privind incuviintarea urmaririi penale si a retinerii Elenei Udrea, dar nu si a arestarii preventive a acesteia este urmare unei intelegeri categorice intre Victor Ponta, PSD, Udrea, Traian Basescu  si Gabriel Oprea .

Alina Gorghiu

"Rezultatul este unul care pe mine ma surprinde, suspectez si eu ca si multi altii ca rezultatul votului este urmarea unei intelegeri categorice intre Ponta, PSD, Udrea, Basescu, Oprea. Indiferent de cine a fost condus PSD, sa stiti ca a avut acelasi comportament si aceleasi metehne anti-justitie si pro-coruptie. Indiferent de varianta, PSD a aparat in Parlament in permanenta interesele Elenei Udrea si ieri la vot s-a vazut acest lucru, acesta fiind codul de conduita al PSD-ului", a spus Alina Gorghiu.

Citeste si: Udrea poate fi retinuta: "Pentru a constientiza ABUZUL, ar fi BINEVENIT sa port iar CATUSE"

Intrebata cum comenteaza faptul ca, potrivit unor surse politice, nu toti parlamentarii PNL ar fi votat miercuri cu bilele la vedere, liderul PNL a afirmat ca membrii partidului pe care il conduce au avut un comportament corect si nu a existat ''niciun fel de emotie'' privind conduita acestora.

"Cam toti parlamentarii liberali, eu am stat in prima banca si am vazut tot, nu stiu cum se vede din spate, au votat cu bilele deasupra urnei. Problema nu este a PNL-ului (...) si daca toti parlamentarii PNL ar fi votat pentru doamna Udrea si impotriva cererilor Justitiei, era insuficient pentru ca noi suntem minoritate in Parlament. Daca PSD-UNPR, ALDE ar fi votat asa cum au anuntat, lucrurile erau in regula, dar sa stiti ca parlamentarii PNL au avut de data aceasta un comportament corect si nu a existat niciun fel de emotie privitor la conduita noastra", a mai mentionat Alina Gorghiu.

Plenul Camerei Deputatilor a admis, miercuri, cererea privind retinerea si a respins arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea.

Incuviintarea retinerii a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor cu 123 de voturi "pentru" si 119 "impotriva".

Deputatii au respins incuviintarea arestarii preventive, inregistrandu-se 115 voturi "pentru" si 105 "impotriva", in conditiile in care pentru adoptare erau necesare 122 de voturi — majoritatea deputatilor prezenti. Ca urmare, in acest caz nu a fost intrunit numarul de voturi necesar pentru adoptarea hotararii.

Anterior, plenul Camerei Deputatilor aprobase cererea DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea, cu 193 de voturi "pentru" si 106 "impotriva".


(652 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PNL: Votul in cazul fostei sefe PM arata o INTELEGERE categorica intre Ponta, PSD, Udrea, Basescu si Oprea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63812708854675 seconds.