Vineri, 30 Octombrie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: Elena Udrea: Retinerea mea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA VIDEO

Publicat de: ---

AMOS News

Elena Udrea a declarat la Romania TV ca cel mai probabil, vineri, va merge la audieri, la DNA . Despre o posibila retinerea a sa pentru 24 de ore, aceasta a spus ca "nu ar putea sa ajute cu nimic cauza, dar ar putea sa fie un joc mediatic, de imagine pentru DNA". Mai mult, Udrea sustine ca "orice sef de institutie" ar trebui sa isi dea demisia dupa votul de miercuri din Parlament.

playlist: [ { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2015-10/a23e44c043a553769210f42537bca98c_large.jpg", autoBuffering: true, eventCategory: "Video view event" }, { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2015-10/a23e44c043a553769210f42537bca98c.mp4", autoBuffering: false, eventCategory: "Video play event" }, ], plugins: { "ova": { "debug": { "levels": "none"}, "autoPlay": false, "ads": { "schedule": [ { "position": "pre-roll", "tag": "http://realitatero.adocean.pl/ad.xml?id=8G9FiLxxPX0TbE_DbIBeo35cILOhJeOaIAyAy3NoagT.I7" } ] }, }, gatracker: { events: { all: true }, debug: false, accountId: "UA-26520222-1" // your Google Analytics id here } } }).ipad();

Deputatii au decis, miercuri, ca Elena Udrea poate fi retinuta, dar nu si arestata preventiv, in noul dosar deschis pe numele ei de DNA. Deputatul a vorbit la Romania TV despre posibilitatea ca ea sa fie retinuta vineri pentru 24 de ore.

"Nu am fost la DNA, dar voi merge maine (vineri - n.r.) si vom vedem ce decide procurorul de caz. Daca dau mandat de retinere.. retinerea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA. Sunt sub control judiciar si nu exista niciun motiv pentru care s-a facut cerere de arestare preventiva. O retinere de 24 de ore nu ar putea sa ajute cu nimic cauza, dar ar putea sa fie un joc mediatic, de imagine. Batalia este si una de imagine pentru DNA", a declarat Elena Udrea.

Deputatul a mai precizat ca pentru hoasul din Parlament, de miercuri, "orice sef de institutie ar trebui sa isi prezinte demisia".

"Puterea este atat de mare a institutiilor de stat, astfel ca ei si-au permis sa  faca o cerere de arestare preventiva, fara sa fie inceputa urmarirea penala. Pentru ce s-a intamplat in Parlament miercuri, pentru compromiterea imaginii Parlamentului, orice sef de institutie ar trebui sa isi prezinte demisia.

Cererea de arestarea a fost abuziva si arata aroganta pe care o au procurorii DNA. A fost atat de evidenta incercarea de a ma aresta, de a ma trimite la beci, incat au declansat nemultumirea si reactia de protest a Parlamentului", a adaugat fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea poate fi retinuta, dar nu si arestata preventiv, in noul dosar, au decis, miercuri, deputatii in sedinta de plen. Decizia a fost luata dupa un adevarat haos la numararea voturilor. Potrivit numaratorii initiale, solicitarea de retinere a fost respinsa cu 142 de voturi "impotriva" si 119 "pentru", insa s-a decis renumararea voturilor pe motiv ca au existat vicii de procedura. Rezultatul final a stabilit ca cererea de retinere a fost aprobata,  iar cea de arestare respinsa. Fara probleme a trecut in schimb cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru in acest dosar.

CITESTE SI: Elena Udrea, PRIMA REACTIE: Vreau sa fiu retinuta si sa port din nou catuse. Daca e circ, sa fie pana la capat


(601 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Elena Udrea: Retinerea mea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.