Vineri, 30 Octombrie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: A aparut o noua starleta de varsta a doua, colt cu pensia

Publicat de: ---

7plus Autor: Razvan Ioan Boanchis

Capatos, Maruta, trezirea, ca nu mai produceti nimic! Vi s-au prafuit personajele, v-au luat fata tocsoaiele politice! Acolo se lucreaza subtil, cu dive descleiate .

 

A aparut o noua starleta de varsta a doua, Alina Magureanu, nora lui Virgil Magureanu. Are tot ce-i trebuie sa straluceasca in showbiz-ul politic ? traiasca operatiile estetice! A plecat de acasa cu un deputat anonim si povesteste ca a fost gonita si maltratata. Asa se intampla cand te tunezi. Corpul tau devine depozit al industriei chimice (silicon, botox si alte mascazuri), dar iti pierzi respectul si memoria. Mai intervine si disperarea. Instalatiile facute de domnul chirurg estetician au termen de garantie, iar talonul de pensie se apropie si va fi subtire rau, nu va acoperi nici cafelele cu prietenele experimentate. In astfel de situatii, divele descleiate au o singura sansa. Sa atace. Impetuoasa Alina a zis ca a fost batuta. Dar nu o capacea doar sotul, ca ar fi fost banal. O batea ?familia Magureanu?. Oauuuu, il si vad pe Virgil Magureanu pocnind-o la coaste, sa nu ramana urme, cu dosarul de securitate al lui James Bond! A stat in casa lui Magureanu, cu care ma indoiesc ca a schimbat mai mult de 100 de cuvinte in 20 de ani, dar credea ca socru-sau e Carlos Sacalul.

Si cand visezi calugari Shaolin deghizati in Jean Gabin, e normal sa te combini cu un deputat-sageata. Ma refer la semnul electoral al PNL, ca nu-mi permit sa umblu cu insinuari. Domnul Popescu si nu mai stiu cum (cand te cheama Popescu, nu te mai salveaza niciun prenume, ci detenta profesionala sau gloria, dar nu e cazul) ar vrea sa candideze pentru Primaria Sectorului 2. Eu sunt cu el, fiindca apreciez intelectualii incoruptibili. Alaltaieri, ne-a anuntat pe Facebook ca ?am astazi votat in favoarea cererii DNA?. Ce topica revolutionara ? ?am astazi votat?! E foarte bine ca sustine DNA, dar sper ca nu aceasta institutie prestigioasa il va invata sa scrie.


(511 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

A aparut o noua starleta de varsta a doua, colt cu pensia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51201295852661 seconds.