Vineri, 30 Octombrie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: Pe Udrea a luat-o, iar, sistemul

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

N-ai cum sa te crezi in realitate, auzind-o pe Udrea cum acuza, dezinvolt si hotarat, serviciile si justitia, ca se implica in jocul politic, la scara nationala, dand totul peste cap, ca Uraganul Patricia;

ca zece ani a stat la masa cu „prefacutii” capi ai serviciilor secrete si cu diriguitorii „orbi” ai instantelor, servindu-si, reciproc, gogosi pe saturate, iar ei, tocmai azi, aplica regula statului de drept, de capul lor, pe carca celor care le-au dat liber la aplicarea legii;

ba, mai mult, ca binomul in discutie e gata sa-i distruga pe Ponta si pe Tariceanu, ca sa faca loc la butoane opozitiei liberale;

ca, tot binomul in cauza, adica sistemul, se foloseste de parlamentari pentru a prelua puterea, iar ei, alesii, nu trebuie sa lase sistemul sa conduca in locul lor – pentru ca, dupa ce-i termina pe ei – pe granguri, adica -, va ridica si plevusca .    

Toate acestea au fost enumerate de Elena Udrea,  de la tribuna Parlamentului, cu atata convingere, incat, la final, bietii alesi s-au incurcat in bile, zapacind rezultatele votului. Nimeni nu stie exact daca gestul lor a dovedit parsivenie, lasitate, fatarnicie sau, pur si simplu, prostie, ei fiind de acord cu inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, cu retinerea ei de catre procurorii DNA, dar, in niciun caz, cu arestarea. Ceea ce dovedeste limpede interventia legislativului in actul de justitie. Ori de opui, din diverse motive, declansarii urmaririi penale, cu tot ce presupune aceasta decizie, ori esti de acord, si atunci lasi lucrurile, odata incepute, sa mearga pe fagasul lor normal.

Revenind la cele intamplate in Parlament, Udrea a spus, in apararea ei, ca nu a cerut si nu a luat vreodata bani de la un anume Buzaianu, iar daca se discuta, in acest context, de banii care au ajuns la partid, atunci discutia trebuie largita la intreg spectrul politic, stiut fiind ca partidele sunt sponsorizate mai mult sau mai putin legal de ani de zile.

Adica: tovarasi, eu n-am luat bani pentru mine, pentru buzunarele, gentile, hainele, bijuteriile, terenurile sau cladirile mele, ci am intermediat, daca ne putem exprima astfel, bani negri pentru viitoarele zile albe ale partidului care m-a facut, si presedintelui care m-a crescut.

De unde bani?! Din varii directii si de la diversi faptasi, care intermediau diverse afaceri, prin trafic de influenta, amenintare, sugestii, relatii, chestii, asa cum s-a intamplat pe „relatia Cocos”, potrivit delatiunilor acestuia din urma.  

Cum ar veni, pentru o cauza nobila, asa cum fac toti liderii politici, caci, altfel, de unde dracu bani de buzunar pentru partide, adica miliardele cu care s-a incropit democratia in tara noastra – adica, exclusiv a lor?!  

Vedeti, de asta spun ca mafia noastra e absolut comica, dar nu mai mult decat Parlamentul.

Dupa ce Cocos si pitigoii lui au legatura si informatie direct de la sursele cel mai avizate – consilieri, primar, presedinte – prin doamna Udrea, si anume sotia dumnealui; dupa ce, folosind aceste informatii, cocosimea are parte de tot felul de afaceri manoase; dupa ce, in urma afacerilor, mai preia, cu capul gol – desi, in general, poarta sapca -, comisioane, spagi, para-ndaraturi, atentii, prime si incurajari; dupa ce, parte dintre acestea, ajung in propriile buzunare, dar si in vistieriile partidelor; dupa ce DNA si serviciile - care or fi stat, candva, cu Udrea la vreo masa - au prins curaj si l-au saltat pe Cocos, cu tot pasaretul si fuduliile lor, ducandu-i in arest; dupa ce toti acestia au consimtit sa spuna ce stiu, desi Elena, cu catusele la mani, le batuse nasul, traditional; ei bine, dupa toate acestea, vine dumneaei si spune ca e complet nevinovata, ca nu stie nimic-nimic despre bani, si ca serviciile si justitia s-au pus, de-a-nboulea, pe capul ei, si, daca va fi cazul, e gata sa sparga omerta!

Bine! Sa spunem ca n-a stiut nimic din ce se-ntampla in jurul ei, in minister, in propriile-i birouri, in propria-i masina. Dar nici in casa?! Sa nu se fi-ntrebat, niciodata, de unde are Cocos - sotu’, de - atatia bani? Atatea genti cu bani? Atatia bani de genti? Nu cred!

P.S. Amenintarile din plen dovedindu-se mai putin convingatoare decat se astepta, in final fiind predata DNA-ului de catre colegii deputati, Elena Udrea a anuntat,  un nou bombardament informational, de aceasta data tintit pe PDL.

A zis sa stam cu ochii pe ea. Chemati-va, deci, rudele, vecinii si prietenii, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!

 

 

 

Citeste si Victor si Werner – o superba poveste institutionala Citeste si Biletul de adio al lui Ponta


(433 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Pe Udrea a luat-o, iar, sistemul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61000394821167 seconds.