Vineri, 30 Octombrie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: Basescu, lovitura de gratie pentru Udrea

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Salvata recent de o noua vizita la ?beciul domnesc?, Elena Udrea primeste o veste proasta chiar din partea lui Traian Basescu . ?Vei fi in continuare o tinta pentru DNA?, i-a transmis fostul presedinte politicienei.

 

Traian Basescu nu o menajeaza deloc pe fosta lui colaboratoare

Chiar daca votul deputatilor i-a fost favorabil intr-o oarecare masura, Udrea trebuie sa se obisnuiasca totusi cu ideea ca ar putea fi arestata in orice moment. Cel putin asa sustine Traian Basescu, convins fiind ca procurorii vor deschide si alte dosare pe numele fostului ministru al Dezvoltarii. ?Probabil ca vor mai urma cereri de arestare a Elenei Udrea?, a afirmat fostul presedinte, mentionand insa ca, pe durata mandalului sau, nu am primit niciodata informari din care sa reiasa ca Udrea ar fi fost implicata in lucruri dubioase. ?Imi aduc perfect de o informatie care era o radiografie a sistemului de spagi din ministerul doamnei Udrea. Imi aduc aminte indiscutabil ca era vorba de acest domn Gardean si multe alte firme cu probleme si niste functionari din minister. Stiu ca am pus mana pe telefon si am vorbit cu dansa, stiu ca i-a dat afara?, a povestit Basescu.

Elena Udrea, sfatuita sa se impace cu ideea ca va fi in vizorul DNA

Referindu-se la votul din Camera Deputatilor si la scandalul care s-a iscat in urma acestui vot, fostul presedinte a sustinut ca parlamentarii s-au saturat de acest spectacol al catuselor. ?Parlamentarii nu au gresit cu bilele, asa au vrut sa voteze. Categoric, majoritatea parlamentarilor a fost impotriva arestarii. Eu cred ca au fost parlamentari care au plecat cu bilele. In niciun caz nu a fost confuzie. Cred ca a fost altceva. Probabil ca majoritatea a crezut ca este prea mult. Daca ar fi fost a doua oara, probabil ca o executau fara sa clipeasca. Cred ca s-au uitat si la celalalt aspect, ca e femeie. Sa fii la cea de-a treia judecata e mult?, a conchis presedintele Miscarea Populara.


(567 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Basescu, lovitura de gratie pentru Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.