Miercuri, 02 Decembrie 2015 - 05:25 AM Aleg.RO: Un fotbalist celebru, fost coleg cu Hagi, are probleme mari. E acuzat de trafic de droguri

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul atacant brazilian Mario Jardel, 42 de ani, este acuzat de mai multe infractiuni in tara sa natala, intre care trafic de droguri si spalare de bani .

Mari Jardel a evoluat cu succes, in anii 2000, la cateva echipe importante, precum Sporting Lisabona, FC Porto si Galatasaray, cu ultima dintre ele castigand Supercupa Europei, alaturi de Gica Hagi si Gica Popescu, sub comanda lui Mircea Lucescu. De altfel, Jardel a marcat ambele goluri in partida cu Real Madrid, castigata de turci cu 2-1, dupa prelungiri.

Citeste si Analiza UEFA: Hagi si Gica Popescu in Top 10 al celor mai valorosi jucatori din campionatul Turciei

Acum deputat in Parlamentul brazilian, Mario Jardel (42 ani) a fost acuzat in urma unei operatiuni care a durat doua luni, numita „Gol Contra”. Fostul fotbalist e urmarit penal pentru fals in documente, spalare de bani, deturnare de fonduri si crima organizata.De asemenea, acesta este anchetat pentru trafic de droguri finantat din bani publici deturnati din Parlamentul brazilian. In urma acestor acuzatii, Jardel a fost suspendat din functia de deputat pentru urmatoarele 180 de zile.


(238 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Un fotbalist celebru, fost coleg cu Hagi, are probleme mari. E acuzat de trafic de droguri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56214690208435 seconds.