Miercuri, 02 Decembrie 2015 - 05:25 AM Aleg.RO: Tehnocratii preiau PNL si PSD

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Tehnocratilor insarcinati cu punerea Guvernului pe roate, respectiv premierului Dacian Ciolos si vicepremierului Vasile Dancu, li se pregateste o noua misiune: aceea de a reforma PNL si PSD .

 

Vasile Dancu (foto) si Dacian Ciolos ar putea primi misiunea de a ?tehnocratiza? PSD si PNL

Pe scurt, ultimul scenariu vehiculat pe piata urmeaza si el principiul la moda, ?tehnocratia salveaza Romania?, si prevede proptirea lui Dacian Ciolos in fruntea PNL si a lui Vasile Dancu in fruntea PSD. Masura care ar duce, in opinia scenaristilor, la innoirea peste noapte a clasei politice si la pensionarea vechilor garzi pesediste si peneliste. ?Garzi? care nu stau insa nici ele cu mainile in san, ci dimpotriva, instiga la rezistenta si revolta in randurile ambelor partide. In cazul PSD-ului, inca de pe acum exista voci care ameninta cu scindarea partidului si aparitia unei noi formatiuni, coagulate in jurul fostului lider Victor Ponta. Cert este ca pesedistii care vorbesc de ruperea partidului sustin sus si tare ca Vasile Dancu nu va fi acceptat la conducerea partidului, oricata osteneala isi da sa atraga de partea lui cat mai multi social-democrati.

Dacian Ciolos

In plus, nimeni nu-l banuie pe actualul lider, Liviu Dragnea, ca ar avea cea mai mica intentie de a renunta la presedintia PSD, in favoarea lui Dancu sau a oricui. Dimpotriva, toti pesedistii sunt convinsi ca vor defila cu Dragnea mult si bine (cu sau fara voia lor) in cazul in care acesta va fi condamnat cu suspendare. Iar lucrurile nu stau mai bine nici la liberali, unde autoritatea Alinei Gorghiu si a lui Vasile Blaga este constant sapata, conform gurilor rele, mai ales de catre Mihai Voicu si Gigel Stirbu (deputat si fost ministru al Culturii in guvernul USL). Cum insa niciunul dintre cei doi nu au anvergura, incercarea de punere a PNL-ului sub comanda lui Ciolos pare mai viabila decat aceea de proptire a lui Dancu in fruntea PSD.


(193 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Tehnocratii preiau PNL si PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51544594764709 seconds.