Marți, 12 Ianuarie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei, SE VA RETRAGE din politica

Publicat de: ---

jurnalulnational

Fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, a anuntat luni ca vrea sa se retraga din viata politica . Chitoiu a postat un mesaj pe Facebook in care isi face public primul pas, acela de a renunta la functia de secretar general al ALDE.

Daniel Chitoiu Foto: Romania TV

Daniel Chitoiu a scris, luni, pe Facebook, ca a decis sa faca "pasii necesari retragerii din viata politica pentru perioada ce va urma", astfel incat sa poata dedica mai mult timp activitatii profesionale.

"Dragi colegi si dragi prieteni,

La acest inceput de an am luat decizia de a renunta la functia de Secretar General ALDE si de a face pasii necesari retragerii din viata politica pentru perioada ce va urma, astfel incat sa pot dedica mai mult timpul activitatii profesionale.

Va multumesc pentru tot sprijinul acordat in cariera mea politica, pentru prietenia si colegialitatea pe care mi le-ati aratat de-a lungul timpului, pentru increderea pe care ati avut-o in proiectele noastre.

Nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie, dar am tinut cont de considerente de ordin personal atunci cand am decis sa fac acest pas.

Voi ramane un liberal, un om dedicat ideilor si principiilor de dreapta, un sustinator al ALDE si al proiectelor sale.

Pentru a nu exista motiv de speculatie cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotarare unilaterala in urma careia am decis sa imi dedic mai mult timp activitatii in mediul privat.

Raman membru ALDE si privesc cu incredere viitorul formatiunii noastre politice in fata alegerilor locale si parlamentare din 2016! Va multumesc, Daniel Chitoiu, Membru ALDE", a scris Daniel Chitoiu. 

Daniel Chitoiu este in prezent deputat ALDE de Giurgiu. El a parasit PNL in luna iulie 2014, iar activitatea sa parlamentara a fost destul de modesta: 7 luari de cuvant in sedintele de plen ale Camerei Deputatilor si 3 propuneri legislative initiate.


(147 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei, SE VA RETRAGE din politica | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61463713645935 seconds.