Marți, 12 Ianuarie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Nicolae Nasta, numit secretar general al ALDE in locul lui Daniel Chitoiu

Publicat de: ---

Bursa

Senatorul Nicolae Nasta il va inlocui in functia de secretar general al ALDE pe Daniel Chitoiu, care s-a retras, iar la sefia organizatiei partidului sector 4 a fost validat Stefan Spiridon, a anuntat luni copresedintele ALDE Daniel Constantin .

Nicolae Nasta Foto: jurnaluldeilfov.ro

"Astazi, in sedinta Comisiei de fuziune, am avut o discutie cu fostul secretar general, domnul Daniel Chitoiu. Acesta ne-a informat ca in perioada imediat urmatoare va incepe o serie de proiecte profesionale — vrea sa-si imbunatateasca latura profesionala in perioada imediat urmatoare. Avand in vedere ca ALDE deja a inceput campania electorala si ca prezenta secretarului general este extrem de importanta nu numai in Bucuresti, ci si la nivel de teritoriu, am inteles dorinta domniei sale de a se retrage pentru o perioada din aceasta functie, ramanand in continuare antrenat in proiectele partidului, ramanand in continuare membru ALDE si aproape de ceea ce inseamna valorile si proiectele noastre", a precizat Constantin.

CITESTE SI: ALDE isi pregateste strategia pentru alegerile locale si parlamentare din acest an

Potrivit lui Daniel Constantin, in aceeasi sedinta, senatorul Nicolae Nasta a fost votat secretar general, alaturi de deputatul Damian Florea, care avea dinainte aceasta calitate, in urma fuziunii dintre Partidul Conservator si Partidul Liberal Reformator.

"Tot astazi l-am validat la functia de presedinte la Sectorul 4 pe domnul Stefan Spiridon. Dansul este consilier local la sectorul 4, este viceprimar la Primaria sectorului 4 si va fi presedinte interimar pana cand vom organiza alegerile ALDE Sectorul 4", a afirmat Constantin.


(124 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Nicolae Nasta, numit secretar general al ALDE in locul lui Daniel Chitoiu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52302598953247 seconds.