Marți, 12 Ianuarie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Klaus Iohannis, asteptat sa participe la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Publicat de: ---

romanialibera

Seful statului Klaus Iohannis este asteptat sa participe la manifestarile care vor fi organizate la Iasi de Ziua Unirii, sustin surse politice .

Copresedintele PNL Iasi deputatul Costel Alexe a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in 24 ianuarie vor veni la Iasi liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, programul vizitei urmand sa fie stabilit in perioada imediat urmatoare.

Potrivit lui Costel Alexe, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor asista la manifestarile oficiale din Piata Unirii si vor participa la o intrunire de partid.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

Sefii PSD Iasi nu au precizat deocamdata daca liderul formatiunii Liviu Dragnea va veni la Iasi de Ziua Unirii.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenti la manifestarile oficiale organizate la Iasi atat presedintele Klaus Iohannis, cat si premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la inceputul discursului sau rostit in Piata Unirii din Iasi, la eveniment asistand cateva mii de persoane.


(101 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Klaus Iohannis, asteptat sa participe la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.8968529701233 seconds.