Marți, 12 Ianuarie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Radu Mazare, la Inalta Curte: Eu nu mai sunt in viata publica. M-am retras VIDEO

Publicat de: ---

Bursa

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a declarat luni ca se retrage din viata publica dupa trei dosare penale si aproape 3 luni de arest .

playlist: [ { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-01/262b4c0dfeaf83506d8af2f7077bfb9a_large.jpg", autoBuffering: true, eventCategory: "Video view event" }, { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-01/262b4c0dfeaf83506d8af2f7077bfb9a.mp4", autoBuffering: false, eventCategory: "Video play event" }, ], plugins: { "ova": { "debug": { "levels": "none"}, "autoPlay": false, "ads": { "schedule": [ { "position": "pre-roll", "tag": "http://realitatero.adocean.pl/ad.xml?id=8G9FiLxxPX0TbE_DbIBeo35cILOhJeOaIAyAy3NoagT.I7" } ] }, }, gatracker: { events: { all: true }, debug: false, accountId: "UA-26520222-1" // your Google Analytics id here } } }).ipad();

Mazare sustine ca s-a retras din viata publica si nu se mai atinge de politica.

"Repet, sunt alti politicieni, alti jucatori in lumea publica, eu nu mai sunt, m-am retras. E mult mai bine in afara!", a precizat Radu Mazare la iesirea de la instanta suprema.

Declaratia a fost facuta chiar la Inalta Curte, acolo unde se judeca dosarul in care este acuzat ca a luat o spaga de 8 milioane de euro. Banii ar fi fost dati pentru a atribui un contract de salubrizare in Constanta unei firme apropiate.

In plus, si Elan Schwartzenberg ar fi cotizat cu aproape 2 milioane de euro pentru a obtine aprobarea de a ridica un mall in orasul pastorit de Mazare.

Fostul primar al Constantei mai este judecat in alte doua dosare, unul privind retrocedari ilegale si un altul de abuz in serviciu.

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare s-a prezentat luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a desfasurat un nou termen al procesului in care este judecat alaturi de deputatul Eduard Martin pentru fapte de coruptie.

In cadrul procesului, care s-a desfasurat cu usile inchise, Radu Mazare le-a cerut judecatorilor sa-i fie revocata masura controlului judiciar.

Citeste si: Radu Mazare, la ICCJ. Fostul primar vrea sa scape de controlul judiciar


(106 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Radu Mazare, la Inalta Curte: Eu nu mai sunt in viata publica. M-am retras VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54487299919128 seconds.