Miercuri, 13 Ianuarie 2016 - 06:10 AM Aleg.RO: Pambuccian: Europenii sa-si puna copiii cu burta pe carte!

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Deputatul Varujan Pambuccian reclama ?trendul? european prin care se urmareste limitarea studiului stiintelor exacte in scoala . ?De ce trebuie incurajata oligofrenia sociala?? – se intreaba Pambuccian siderat.

 

Varujan Pambuccian sustine ca reducerea timpului destinat invatarii stiintelor exacte in scolile europene va duce la crearea unor generatii de ?oligofreni sociali?

Conform parlamentarului, studierea stiintelor exacte este esentiala intr-o epoca in care tehnologia cunoaste o dezvoltare fara precedent. Americanii au invatat lectia si fac eforturi in atragerea tinerilor catre aceste materii, in timp ce Europa cauta metode prin care sa ii scape pe elevi de aceste domenii dificile reducand timpul destinat studiului matematicii, fizicii si a altor stiinte exacte – reclama Varujan Pambuccian. ?SUA au invatat pe pielea lor ca linia de minima rezistenta duce la luarea tuturor joburilor bine platite de emigranti care au invatat carte adevarata si nu balet si bune maniere. Tot SUA, ca centru global de dezvoltare tehnologica, stiu bine ca tehnologia nu se sprijina pe scoala facuta in norisori roz sa nu stresam copilu’, ci cu lucruri bine intelese si asimilate in matematica si stiinte. Si mai stiu ca pierderea suprematiei tehnologice inseamna pierderea puterii. De aceea incearca sa reabiliteze in mintea tinerilor americani materiile astea despre care un bou solemn, fost ministru al educatiei in Romania spunea ca sunt materii ceausiste?, a explodat Pambuccian pe blogul sau, intr-un text intitulat ?De ce trebuie incurajata oligofrenia sociala?!?.


(167 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Pambuccian: Europenii sa-si puna copiii cu burta pe carte! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56017780303955 seconds.