Luni, 25 Ianuarie 2016 - 05:28 AM Aleg.RO: Un nou nume in cursa pentru Primaria Capitalei. Bogdan Diaconu, candidatul Partidului Romania Unita

Publicat de: ---

AMOS News

Initiativa inedita in Romania . A fost infiintata patrula lui Vlad Tepes. Este formata din volutari, care vor fi antrenati e luptatorul K1 Daniel Ghita. Patrulele vor actiona in toata tara. Actiunea le apartine celor de la Partidul Romania Unita, al caror candidat pentru primaria capitalei va fi Bogdan Diaconu, asa cum s-a stabilit in cadrul congresului de duminica, de la Romexpo.

Bogdan Diaconu candideaza pentru Primaria Capitalei

Deputatul Bogdan Diaconu, ales duminica in functia de presedinte al Partidului Romania Unita, la primul congres al partidului, tinut la Romexpo, a anuntat ca va candida pentru postul de primar general al Bucurestiului si ca partidul sau va merge singur la alegeri.

Primul congres al Partidului Romania Unita, la care au fost anuntati in jur de 600 de delegati, a inceput cu imnul Romaniei si cu rugaciunea Tatal nostru, spusa de un preot. Liderii PRU le-au propus membrilor de partid aflati in sala sa faca intruniri la ei acasa temporar, pana se rezolva problema sediilor in teritoriu, pentru a convinge alti oameni sa se alature miscarii "nationaliste iluminate". De asemenea, delegatii au fost indemnati sa nu se teama de eticheta "traseist politic" si sa aduca "oameni valorosi" in partid, indiferent de unde vin ei.

La eveniment a fost anuntata crearea "Patrulei lui Vlad Tepes", liderul partidului prezentand sase tineri in uniforme, care vor fi antrenati de campionul la K1 Daniel Ghita.

"Daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri, trebuie sa dam un semnal ca Romania nu este sat fara caini, in care oricine urla mai tare sau se ia de cei slabi si neajutorati are castig de cauza", a spus Daniel Ghita, care si-a motivat decizia de a se implica in organizarea Patrulei lui Vlad Tepes prin dezamagirea simtita in urma protestelor la care a participat si "nu s-a schimbat nimic".

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, spune ca astfel de patrule vor exista in toata tara: "Nu vor avea arme, poate vor avea lopeti sa ajute l deszapezire sau poate vor avea galeti sa ajute la inundatii".

Patrulele pot fi solicitate online. "Asteptam oamenii care au probleme sa ne contacteze si atunci noi vom solicita pe cei din zona respectiva acolo ma voi deplasa si eu si mergem sa dam o mana de ajutor", spune Daniel Ghita.

"Programul Tepes pentru Romania romanilor"

Programul de guvernare al celor de la PRU contine noua masuri prin care partidul vrea sa "pedepseasca batjocorirea demnitatii nationale a romanilor si furtul din avutia publica".

PRU vrea sa nationalizeze resursele naturale in cazul in care companiile din domeniu nu sunt de acord cu cresterea redeventelor si a taxelor de exploatare. De asemenea, PRU intentioneaza sa interzica vanzarea terenurilor catre straini si sa opreasca defrisarile.

Partidul promite majorarea pedepselor pentru viol si pedofilie la 25 de ani de inchisoare, iar pentru coruptie, inchisoare pe viata si confiscarea totala si extinsa a averii. Cei care aduc atingere simbolurilor nationale sau incita la separatism etnic vor fi pedepsiti penal, iar daca sunt cetateni straini, vor fi expulzati.

Partidul lui Bogdan Diaconu promite ca sub guvernarea sa vor fi doar noua ministere si 300 de parlamentari si vor fi angajati 50.000 de soldati si ca va lupta "prin toate mijloacele" pentru unirea Basarabiei cu Romania.

In materie de politica externa, PRU se va opune "politicii cancelarului Angela Merkel de islamizare a Europei", iar Romania va refuza cotele de refugiati.

De asemenea, PRU va infiinta "Fondul pentru Viitorul Romaniei", finantat din taxele impuse companiilor cu cifra de afaceri de peste zece milioane de euro, in valoare de 0,5% din cifra de afaceri, iar banii vor fi folositi pentru burse acordate olimpicilor. Potrivit aceluiasi program, siguranta elevilor va fi in responsabilitatea Politiei Locale, care ca supraveghea atent scolile.

Terenurile agricole nu vor mai putea fi vandute strainilor, iar cele care au fost deja vandute vor fi recuperate, iar cei care cultiva terenurile nefolosite in beneficiul personal vor primi un salariu, potrivit programului de guvernare PRU. De asemenea, partidul vrea sa fondeze lantul de magazine "Fabricat in Romania", care sa vanda doar produse romanesti in fiecare oras.

"Nu vom accepta transformarea Romaniei nici in noul Babilon, prin venirea imigrantilor musulmani, nici in Sodoma si Gomora, prin legalizarea casatoriilor intre homosexuali", mai prevede programul de guvernare al PRU.


(254 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un nou nume in cursa pentru Primaria Capitalei. Bogdan Diaconu, candidatul Partidului Romania Unita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55347514152527 seconds.