Joi, 28 Ianuarie 2016 - 05:27 AM Aleg.RO: Valeriu Zgonea: Criticile din MCV la adresa Parlamentului ar trebui sa reprezinte un DUS RECE

Publicat de: ---

AMOS News

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a scris, miercuri, pe Facebook, ca observatiile formulate la adresa Parlamentului in raportul MCV ar trebui sa reprezinte un dus rece . Acesta a adaugat ca e nevoie de mai multa vointa politica pentru a raspunde cererilor Comisiei Europene.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea

"Observatiile formulate la adresa Parlamentului ar trebui sa reprezinte un dus rece pentru obtuzitatea si pasivitatea cu care, uneori, au fost tratate de catre Legislativ subiecte importante pentru bunul mers al justitiei, dar si pentru recredibilizarea acestei institutii in ochii cetatenilor", a scris presedintele Camerei Deputatilor miercuri pe Facebook.

Citeste si: Alina Gorghiu: Vina mentinerii MCV apartine majoritatii parlamentare, ostile justitiei, construite in jurul PSD

Seful Camerei Deputatilor crede ca este necesara mai multa vointa politica pentru a raspunde cererilor Comisiei Europene si "dorintei legitime" a cetatenilor de a vedea un Parlament care sa le reprezinte interesele.

In plus, Zgonea spera ca in 2016 Parlamentul va da dovada de mai multa responsabilitate si ca vor fi reluate unele proiecte pe care a incercat sa le promoveze, dar a fost descurajat "fie de ironiile, fie de lipsa de reactie a unor oameni rezistenti la schimbare".

"Voi relua demersurile pentru urgentarea dezbaterilor, in comisiile de specialitate, referitoare la Codul de conduita al parlamentarilor si la punerea in acord a Codurilor penal si de procedura penala cu deciziile Curtii Constitutionale, astfel incat sa fie adoptate cat mai rapid in plenul Camerei Deputatilor", a mai scris Zgonea.


(406 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Valeriu Zgonea: Criticile din MCV la adresa Parlamentului ar trebui sa reprezinte un DUS RECE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53396105766296 seconds.