Vineri, 27 Mai 2016 - 05:14 AM Aleg.RO: Raluca Turcan: Tariceanu si Ponta vor blocarea justitiei si suspendarea presedintelui Iohannis

Publicat de: ---

jurnalulnational CRISTIAN NISTOR (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL), Raluca Turcan, a afirmat joi ca Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu vor blocarea justitiei si suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa remis joi AGERPRES.

"Liderii ALDE-PSD umilesc romanii prin discursul radical anti-justitie. Faptul ca ei au probleme penale nu inseamna ca toti romanii trebuie sa se solidarizeze cu ei si sa tolereze coruptia si incalcarea legii. PSD si ALDE nu se lupta pentru proiecte in beneficiul romanilor, ci doar pentru functii, pentru privilegii si coloane oficiale. Lupta principala este cu procurorii DNA: schimba legile de pe o zi pe alta, isi salveaza prietenii la votul din Parlament si ataca justitia", a aratat Raluca Turcan.

Vicepresedintele PNL cere demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului.

"În acest moment, Tariceanu face rau Romaniei, Senatului, Parlamentului in ansamblu, chiar democratiei din Romania — in mod normal ar trebui sa demisioneze pentru a-si rezolva problemele din justitie. Tariceanu nu are voie din pozitia pe care o ocupa sa banalizeze gravitatea incalcarii legii. De ce Tariceanu si Ponta se inteleg atat de bine? E simplu — amandoi au probleme cu justitia si vor sa-si foloseasca influenta pentru a scapa basma curata. Tocmai acest comportament a fost sanctionat de societate in nenumarate randuri!", a mai spus vicepresedintele PNL.

Deputatul Raluca Turcan le cere alegatorilor sa voteze pe 5 iunie candidatii PNL.

"Avem nevoie de un vot util pe 5 iunie! Avem nevoie de un vot impotriva gruparii PSD-ALDE care s-a radicalizat in sens penal si e pe cale sa inventeze in Romania un nou tip de extremism politic, cel impotriva aplicarii Legii! Nu ne putem permite 4 ani de dominatie abuziva a unor partide ce se pretind a fi democrate. Tariceanu si Ponta ne-au injosit la nivel international, iar Romania nu mai trebuie sa fie trasa in jos din cauza unor personaje care au facut mai multe vizite la DNA si la Parchete decat in teritoriu, alaturi de cei care le-au dat sansa functiilor! Nu exista o alta sansa! Alte optiuni de vot decat cele in favoarea PNL reprezinta un vot indirect pentru PSD si un vot pierdut! Un vot irosit este un vot pentru PSD. Pe 5 iunie spunem stop abuzurilor si votam PNL—blocul politic al luptei anticoruptie!", a declarat Raluca Turcan.


(330 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Raluca Turcan: Tariceanu si Ponta vor blocarea justitiei si suspendarea presedintelui Iohannis | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58619689941406 seconds.