Miercuri, 27 Iulie 2016 - 05:28 AM Aleg.RO: Un cunoscut deputat liberal trece in barca ALDE

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Tabara ALDE se mareste, de cand un deputat liberal a ales sa paraseasca barca liberalilor condusi de Gorghiu si Blaga, in favoarea formatiunii lui Tariceanu si Constantin.

 

Este vorba despre Mihaita Calimente, parlamentarul bucurestean in varsta de 63 de ani, cu cinci mandate de deputat la activ, de fiecare data fiind ales in Arad. Care a confirmat, pentru pressalert.ro, faptul ca hotararea sa de a pleca din PNL a survenit concluziei sale ca “in PNL atmosfera a devenit irespirabila”.

Drept urmare, dupa mai bine de un deceniu si jumatate in care s-a numarat printre reprezentantii cu nume sonore ale liberalilor, rastimp in care a si fost numarul doi in cadrul filialei aradene a PNL-ului, Mihaita Calimente ia calea ALDE.Nu inainte de a lansa, pe picior de plecare, o sageata acida la adresa actualului lider al PNL ARAD. “Nu mi-am putut inchipui niciodata ca poate exista basism fara Basescu. In momentul in care Gheorghe Falca a fost numit presedinte unic al filialei aradene a partidului, mi-am dat seama ca locul meu nu mai este in acest partid”, a conchis liberalul demisionar, pentru sursa amintita.

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(347 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Un cunoscut deputat liberal trece in barca ALDE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52063202857971 seconds.