Miercuri, 27 Iulie 2016 - 05:28 AM Aleg.RO: De ce a demisionat Calimente din PNL. ”A fost picatura care a facut ca paharul sa se reverse”

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul Mihaita Calimente, care a demisionat din PNL si a trecut la ALDE, a vorbit marti, la Antena 3, despre ”basismul fara Basescu” din PNL, precizand ca decizia lui a venit dupa o discutie cu Adriana Saftoiu .

”Treptat, toate ideile lui Traian Basescu au inceput sa fie exprimate de PNL. Nu credeam ca se poate sa fie basism fara Basescu”, a spus deputatul Mihaita Calimente, seful Comisiei SIE, marti, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Calimente a mai precizat ca inainte de a lua decizia sa demisioneze a avut o discutie cu Adriana Saftoiu, cea care a fost o apropiata a lui Traian Basescu pe vremea cand acesta era presedinte.

”Am avut o discutie cu Adriana Saftoiu. Ea a fost picatura care a facut ca paharul sa se reverse”, a precizat Calimente, care a adaugat ca nu a discutat nici cu Blaga, nici cu Gorghiu inainte de a spune ca demisioneaza din PNL.

”Saftoiu mi-a spus ca e nemultumita de activitatea mea si eu am considerat ca asta e o jignire, ca eu am crezut ca mi-am facut datoria in campanie. Mi s-a reprosat ca unii colegi se plang de mine ca sunt dur, ca nu am o relatie buna cu ziaristii”, a explicat Calimente.

Totusi, ”eu nu am mai recunoscut vechiul PNL in structurile noului PNL”, a concluzionat Mihaita Calimente.

Totodata, deputatul a precizat ca, odata cu demisia, va renunta si la functia sa de presedinte al Comisiei SIE.

Nu in ultimul rand, Calimente nu exclude posibilitatea ca si alti liberali sa-l urmeze si sa plece din PNL.

Mihaita Calimente a devenit membru PNL la inceputul anilor 2000. În perioada 2000-2012 a fost vicepresedinte al PNL Arad. A fost ales deputat in trei legislaturi consecutive, fiind presedintele Comisiei de supraveghere a SIE.

Cititi si Lovitura pentru PNL. Deputatul Mihaita Calimente a demisionat din partid si a trecut la ALDE

 


(539 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

De ce a demisionat Calimente din PNL. ”A fost picatura care a facut ca paharul sa se reverse” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6554639339447 seconds.