Miercuri, 27 Iulie 2016 - 05:28 AM Aleg.RO: Mihaita Calimente a demisionat din PNL: "In partid este o atmosfera absolut basista, fara Basescu"

Publicat de: ---

7plus

Deputatul Mihaita Calimente a parasit Partidul National Liberal pentru ca nu a mai putut suporta "basismul" din partid, potrivit Romania TV . Acesta se va inscrie in ALDE si va candida la alegerile parlamentare pe lista ALDE Arad.

Deputatul Mihaita Calimente a demisionat din PNL Foto: gandul.info

"In PNL atmosfera a devenit irespirabila, in sensul ca este o atmosfera absolut basista si ceea ce ma uimeste este ca mai poate exista basism fara Basescu. In timp ce Basescu isi neaga toate actiunile pe care le-a desfasurat atata timp cat a fost presedinte, acuza institutii, oameni pe care i-a patronat, pe care i-a pus in locuri importante la conducerea institutiilor din Romania, noi apaludam si continuam linia lui Basescu, fara Basescu. Pentru mine lucrul asta a devenit de neimaginat si astfel am hotarat ca vreau sa fiu totusi liberal si este mai bine sa parasesc PNL, care a ramas numai cu numele", a declarat Mihaita Calimente, la Romania TV.Deputatul a precizat ca presedintele Klaus Iohannis nu se implica in interiorul PNL. "Klaus Iohannis respecta Constituia, este un presedinte impartial", a adaugat acesta.

In toamna, voi candida la parlamentare pe listele ALDE

Incepand de marti, Mihaita Calimente este, in mod oficial, membru ALDE. "Voi fi membru al organizatiei aradene si voi candida in toamna la alegerile parlamentare pentru circumscriptia electorala Arad, pe listele ALDE. (...) Nimeni nu m-a putut acuza de ilegalitati, am fost verificat vreme de cinci ani de ANI in urma unui denunt si recent m-au instiintat ca nici una din acuzele care mi-au fost aduse nu se confirma. Aradul are nevoie si de oameni care n-au fost membri PDL”, a declarat Mihaita Calimente pentru pressalert.ro.

Mihaita Calimente a devenit membru PNL in anul 2000 si de atunci pana in anul 2012 a fost vicepresedinte PNL Arad. Ca membru al acestui partid, a fost ales deputat in trei legislaturi consecutive.


(422 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Mihaita Calimente a demisionat din PNL: "In partid este o atmosfera absolut basista, fara Basescu" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5691180229187 seconds.