Joi, 28 Iulie 2016 - 05:15 AM Aleg.RO: „Vreau sa ucid 470 de persoane cu handicap”. Scrisoarea atacatorului din Japonia inainte sa omoare 19 oameni

Publicat de: ---

Antena 3

Autorul masacrului comis marti intr-un centru pentru persoane cu handicap mintal din Japonia, un fost angajat al acestui centru, a fost recent internat intr-un spital de psihiatrie, fiind considerat „periculos”, transmite agentia EFE .

Criminalul in varsta de 26 de ani, identificat sub numele de Satoshi Uematsu, a patruns marti dimineata in acel centru din localitatea Sagamihara, unde a ucis cu arma alba 19 pacienti si a ranit alti 25. Apoi s-a predat politiei, in fata careia a spus: „Vreau ca persoanele cu handicap sa plece de pe aceasta lume”.

Criminalul a incercat inainte de atac sa-i transmita unui deputat local o scrisoare in care isi manifesta intentia de „a ucide 470 de handicapati, spre binele Japoniei”.

Prin urmare, a fost trimis intr-un spital de psihiatrie, unde in urma examinarii medicii au decis sa-l interneze. Dar pe 2 martie a fost externat, tot medicii apreciind ca starea sa se ameliorase si ca nu mai putea fi considerat un pericol.


(553 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

„Vreau sa ucid 470 de persoane cu handicap”. Scrisoarea atacatorului din Japonia inainte sa omoare 19 oameni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4471840858459 seconds.