Joi, 28 Iulie 2016 - 05:15 AM Aleg.RO: Nicolicea, dupa ce Ponta a spus ca a fost amenintat: E un preambul la o lansare de carte

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a spus, miercuri, ca fostul sau sef de partid ar trebui sa scrie o carte . Afirmatia vine dupa ce Victor Ponta a declarat ca a fost amenintat cu inchisoarea in privinta contractului Comarnic – Brasov.

”Acesta este un premabul la o lansare de carte cu privire la ce s-a intamplat cand era premier si cred ca e un amanunt esential. Are multe de spus si o sa le scrie, probabil. (...) Ar trebui sa scrie o carte si e un bun mod de a o lansa”, a spus deputatul PSD Eugen Nicolicea, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Tot miercuri, fostul premier Victor Ponta a spus ca a fost avertizat de un om puternic in privinta contractului Comarnic – Brasov.

„Sunt oameni in Romania care pot sa depuna marturie alaturi de mine ca atunci cand am vrut sa semnam Comarnic-Brasov ne-a zis cineva puternic – direct la DNA ajungeti daca faceti Comarnic-Brasov. Domnul Basescu ne-a zis public si un alt domn ne-a zis in particular. Si Boc a incercat, daca tineti minte. Am incercat si eu cu 60% in Parlament si ministrul meu mi-a zis „ne baga in puscarie daca facem Comarnic – Brasov”, sustine Ponta.


(731 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Nicolicea, dupa ce Ponta a spus ca a fost amenintat: E un preambul la o lansare de carte | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56020307540894 seconds.