Joi, 28 Iulie 2016 - 05:15 AM Aleg.RO: Cezar Preda, atac la presedintele Senatului: ”Nu se fac alegeri ca sa-i fie bine domnului Tariceanu”

Publicat de: ---

Antena 3

Propunerea lui Calin Popescu Tariceanu, prin care parlamentarii sa-si dea demisia pentru a se organiza alegeri aniticipate, s-a lasat cu critici din partea adversarilor politici .

Deputatul PNL Cezar Preda este cel mai vehement si sustine ca propunerea facuta de presedintele Senatului este o idee neserioasa si nedemna de functia pe care o ocupa.

„Propuneri nastrusnice vin in general de la politicieni. De la presedintele Senatului, insa, nu ma astept sa vina cu propuneri nastrusnice. N-am mai auzit pana acum sa se faca alegeri anticipate ca sa fie timpul favorabil. Alegeri anticipate se fac in caz de criza politica. În niciun caz nu se fac anticipate, sa le devansezi cu cateva saptamani, ca sa-i fie bine domnului Tariceanu si, eventual, sa incepem pe la 10, ca sa se poata trezi, ca sa aiba timp sa voteze”, a declarat Cezar Preda pentru PSnews.


(695 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Cezar Preda, atac la presedintele Senatului: ”Nu se fac alegeri ca sa-i fie bine domnului Tariceanu” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74725699424744 seconds.