Vineri, 05 August 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Un deputat reclama ca a fost tinta unui atac armat. Mircea Badea: ”O sa fac si eu un breaking news d-asta!”

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul Catalin Radulescu sustine ca a fost tinta unui atac armat . Recent intors din Israel, Catalin Radulescu sustine ca a gasit automobilul personal vandalizat. Mai exact, in geamul din stanga spate s-ar fi tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori. 

Asta inseamna o amenintare directa la adresa deputatului, ori un mesaj vizavi de postarile avute pe pagina personala de Facebook impotriva abuzurilor procurorilor si abuzurilor ambasadorilor, sau in urma vizitei din Israel, sustine el.

”Luni voi depune o plangere pentru atac armat si distrugere de bunuri, si voi cere protectie pentru mine si intrega familie”, a declarat deputatul Catalin Radulescu.

”Astea nu sunt gauri de glont niciodata niciodata. Un glont ar fi penetrat geamul ala. E interesant. O sa fac si eu un breaking news d-asta. Mi-au sarit pe autostrada niste pietricele in parbriz si au produs niste gaurele similare. M-am gandit daca sa le tratez sau sa le las asa”, a comentat Mircea Badea, la Antena 3.

 


(237 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Un deputat reclama ca a fost tinta unui atac armat. Mircea Badea: ”O sa fac si eu un breaking news d-asta!” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53681993484497 seconds.