Marți, 09 August 2016 - 05:23 AM Aleg.RO: Liberalii schimba capeteniile in Capitala

Publicat de: ---

jurnalulnational Adrian Manolache (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Liberalii incep de astazi alegerile interne pentru conducerile organizatiilor celor sase sectoare ale Capitalei, prima filiala care isi alege liderul fiind cea de la Sectorul 6, unde s-au inscris sase candidati. Filialele din Bucuresti sunt singurele unde conducerea estea aleasa prin votul membrilor si nu prin desemnare de la centru.

PNL Bucuresti demareaza incepand de azi alegerile interne in cele sase filiale ale partidului din sectoarele Capitalei. Prima organizatie care-si va alege presedintele va fi cea din Sectorul 6, acolo unde s-au inscris in cursa nu mai putin de sase candidati. Cele mai mari sanse le au  actualul lider, Aleodor Francu si deputatul Razvan Mironescu, cel care a candidat din partea PNL la primaria sectorului 6. Pe langa functia de sef al filialei, liberalii vor alege si prim-vicepresedintii, vicepresedintii si secretarul executiv. Scrutinul intern va incepe la ora 18:00, iar la eveniment vor fi prezenti atat liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, cat si prim-vicepresedintele Adriana Saftoiu. În perioada urmatoare se vor organiza alegeri interne si in celelalte cinci organizatii de sector.

Premiera la Bucuresti

“Avand in spate dusul rece de la locale, cred ca oamenii stiu ca nu exista alta varianta decat sa mergem cu toate fortele unite inainte si sa incercam sa facem treaba cat mai buna la parlamentare”, a declarat Razvan Mironescu pentru news.ro. Politologul Radu Carp si-a anuntat si el intentia de a candida pentru sefia organizatiei liberalilor din Sectorul 4. Carp va fi contracandidatul actualului sef al filialei, fostul deputat Marius Rogin. Cinci dintre cei sase lideri de la sectoare, care au demisionat dupa rezultatele slabe de la alegerile locale, se vor inscrie in cursa interna pentru a reveni in fruntea organizatiilor. Filialele din Bucuresti sunt singurele in care conducerea este aleasa prin votul membrilor si nu prin desemnarea de la centru, asa cum s-a intamplat in cazul filialelor din teritoriu.

 

Liberalul Cristian Busoi este liderul filialei PNL Bucuresti ,dupa demisia lui Catalin Predoiu

 


(142 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Liberalii schimba capeteniile in Capitala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.3007028102875 seconds.