Marți, 09 August 2016 - 05:23 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita continua razboiul cu guvernul tehnocrat: "O sa-i vedem cu catuse la maini? "

Publicat de: ---

Bursa Deputatul PSD Sebastian Ghita a continuat razboiul pe care il duce cu tehnocratii, facand mai multe declaratii dure la adresa acestora . De data aceasta, motivul supararii acestuia este anuntul ministrului interimar al Comunicatiilor, Dragos Tudorache, ca planul de includere in programul RO-NET a 750 de localitati din mediul rural, nu mai este valabil si nu se va aplica precum a anuntat predecesorul sau, Marius Bostan. "Astazi am aflat, cu stupoare, ca Ministrul Cancelariei Tudorache, devenit, ca jumatate din Guvernul Ciolos, expert IT a anuntat ca acesti tehnocrati nu sunt in stare sa finalizeze proiectul RO-NET. Le reamintesc domnilor Ciolos, Bostan si Tudorache ca Romania mai putea absorbi bani europeni. Dar, numai daca tehnocratii stiau, voiau si puteau sa-i aduca in tara" si-a inceput Ghita acuzele, potrivit stiripesurse.ro. "Problema e ca, deseori, prostia si incompetenta aduc pagube mult mai mari Romaniei decat vrem sa credem. Ar trebui DNA sa cerceteze si pagubele aduse Romaniei prin neimplicarea acestor tehnocrati in finalizarea proiectelor Romaniei." a declarat deputatul PSD. "Vor raspunde acesti domni? Sau se vor multumi sa se laude si sa se sustina intre ei, impreuna cu oamenii aceia putin isterici Matilde si Nicusor Clotilde? O sa-i vedem cu catuse la maini pentru ca sunt incapabili si distrug sansele Romaniei?” a completat Sebastian Ghita.


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Sebastian Ghita continua razboiul cu guvernul tehnocrat: "O sa-i vedem cu catuse la maini? " | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53479099273682 seconds.