Vineri, 19 August 2016 - 05:29 AM Aleg.RO: Gramatica ii invrajbeste pe liberali

Publicat de: ---

jurnalulnational Sorin LUPSA (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Prim-vicepresedintele PNL Adriana Saftoiu pune la indoiala gramatica membrilor de partid si sugereaza ca fara “Goagal” si ajutorul consilierilor liberalii nu ar fi capabili sa scrie corect un eseu cu motivele pentru care ar vrea sa candideze pe listele parlamentare.

Purtatorul de cuvant al PNL, Adriana Saftoiu, a ironizat pe facebook capacitatile intelectuale ale liberalilor. "Ma gandesc cum ar fi sa am posibilitatea sa le cer tuturor celor care vor sa candideze sa scrie un eseu despre motivul pentru care vor sa candideze inca o data sau prima data. Fara sa fie ajutati de un consilier, de un prieten, de goagal. Sa scrie ei, simplu, care cred ca le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fara sa fie obligati sa gloseze pe teme filosofice de morala politica", a scris Saftoiu pe pagina personala.

Unii chiar s-ar baga

Deputatul PNL Diana Tusa a sarit in apararea colegilor, comentand la postarea Adrianei Saftoiu. ”Nu inteleg de ce sa ii supui unor umilinte publice in conditiile in care, stim cu totii, listele sunt deja batute in cuie, e drept! Criteriile de desemnare inca nu... Colegii mei nu sunt agramati, redusi mintal sau asistati sociali, cum sugereaza doamna Saftoiu. Unii dintre ei chiar lucreaza la programul de guvernare al PNL. Sa intelegem ca acest program este facut de agramati si de oameni fara ocupatie?”, a reactionat Tusa. În aceeasi nota umoristica deputata i-a provocat pe cativa liberali la o olimpiada de gramatica la nivel de partid. “Sunt gata oricand sa particip la un concurs de gramatica a limbii romane cu fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, doamna Saftoiu Adriana”, a atact Tusa. Liberalul Radu Zlati s-a alaturat si el circului de pe pagina prim-vicepresedintei. “Nu ma simt umilit si nu am nimic impotriva propunerii Adrianei Saftoiu; catre sfarsitul mandatului meu am oricum de gand sa scriu ceva pe aceasta tema, si o voi face fara consilieri, bibliografie externa si talente inchiriate”, a scris deputatul PNL.

Printre cei invitati la concursul de gramatica se numara Alina Gorghiu, Ovidiu Raetchi sau Eugen Nicolaescu


(141 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Gramatica ii invrajbeste pe liberali | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57740497589111 seconds.