Vineri, 19 August 2016 - 05:29 AM Aleg.RO: Diana Tusa a demisionat din PNL: M-am saturat de atata ipocrizie VIDEO

Publicat de: ---

jurnalulnational

Deputatul liberal Diana Tusa a anuntat joi ca demisioneaza din Partidul National Liberal (PNL) .

Foto: adevarul.ro

"M-am saturat de atata ipocrizie. M-am saturat sa ne facem ca schimbam, dar nu schimbam nimic, sa ascundem gunoiul sub pres si nu spunem lucrurilor pe nume. Atata vreme cat noi, cei tineri, nu vom intelege atunci cand sunt stabilite niste reguli ca trebuie sa fie respectate inclusiv de catre noi, atata vreme cat deciziile vin de undeva arbitrar fara niciun fel de criteriu logic, vom avea astfel de rezultate (n.r. — ca la locale). Credeti ca se vor castiga alegerile din iarna asa? Am ascultat vorbindu-se de opozitia care trebuie facuta, dar oamenii din sector vor proiecte. Din pacate, PNL nu mai are nevoie de oameni cu idei, de oameni cu proiecte pentru cetateni, noi trebuie sa facem doar opozitia. (...) Constientizand ca PNL in forma din 2016 nu are nevoie de oameni ca mine, nici de idei, nici de proiecte va anunt ca eu astazi imi dau demisia din PNL", a spus Tusa la Adunarea Generala de alegeri a PNL sector 1.

Ea a sustinut ca Organizatia PNL sector 1 a avut de-a lungul timpului rezultate bune pentru ca deciziile nu au fost luate de la centru.

"Cu tot respectul fata de colegul meu Alex Nazare, nu avea cum sa castige (n.r. — alegerile locale), insa stia de cand s-a luat decizia ca este mult in spate in sondaje, putea sa faca orice, la fel si dl Misu Voicu putea sa faca orice, decizia nu i-a apartinut, a trebuit sa o preia. Mi se pare impropriu sa vorbim astazi despre schimbare, dar sa ne intoarcem la Caragiale: 'Dar sa nu se modifice nimic'", a adaugat Tusa, precizand ca este membru al PNL din 1998.

Dupa anunt, presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a precizat ca se ia act de aceasta decizie.


(139 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Diana Tusa a demisionat din PNL: M-am saturat de atata ipocrizie VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54772806167603 seconds.