Marți, 23 August 2016 - 05:31 AM Aleg.RO: Daniel Maracineanu, numit de Dacian Ciolos in functia de secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul

Publicat de: ---

romanialibera

Dacian Ciolos a semnat deciziile prin care Valentin Iliescu este inlocuit din postul de secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul de catre Daniel Maracineanu care a indeplinit pana acum functia de director de cabinet al ministrului Ciprian Bucur .

Valentin Iliescu si-a inceput cariera politica in UNPR fiind ales deputat pe listele acestui partid in1996, iar al doilea mandat l-a obtinut ca membru PSD in 2000. In 2003 a devenit membru PD si a fost reales ca deputat al Aliantei D.A.  Din 2009 a ocupat functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul in guvernele Boc si Ungureanu.

In 2012, s-a intors la PSD, iar in 2014 Victor Ponta l-a numit secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul.

Daniel Maracineanu este directorul de cabinet al actualului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur. Maracineanu lucreaza in Parlament din 2006 ocupand, succesiv, posturile de consilier la grupul PC, consilier la Departamentul Economic al Camerei Deputatilor si consilier la Comisia de buget, finante si banci.


(199 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Daniel Maracineanu, numit de Dacian Ciolos in functia de secretar de stat la Departamentul pentru relatia cu Parlamentul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5910210609436 seconds.