Marți, 23 August 2016 - 05:31 AM Aleg.RO: Germania intoarce foaia cu refugiatii

Publicat de: ---

7plus Autor: Tudor Borcea

Pana mai ieri, Germania era cunoscuta pentru politica de ospitalitate vizavi de emigranti . Astazi, devine din ce in ce mai evident ca autoritatile de la Berlin si-au schimbat parerea.

 

?Germania va intari progresiv controalele la frontiera cu Elvetia. Este evident ca Germania se va indeparta de politica sa de ospitalitate?, a declarat ministrul elvetian al Finantelor, Ueli Maurer, a carei responsabilitate include si supravegherea activitatii serviciilor de protectia a frontierelor. Ministri germani de Finante si de Interne au confirmat declaratiile lui Maurer, indicand ca autoritatile de la Berlin au trimis 90 de politisti de frontiera si 40 de politisti ca efective suplimentare al granita cu Elvetia. Ueli Maurer a considerat  decizia Germaniei un motiv pentru ca Elvetia sa continue programul de expulzare a aproximativ 1000 de emigranti anual.

Capete de porc la granitele Ungariei

Ungaria, care a aprobat anul trecut doar 146 din 177.135 solicitari de azil, se afla in centrul unui nou scandal, dupa ce deputatul Gyorgy Schopflin a propus ca la frontierele tarii sa fie expuse capete de porc, pentru a-i descuraja pe refugiati. ?Fetele umane sunt haram?, a spus acesta, facand referire la religia islamica. ?Dar admiteti ca niste capete de porc vor descuraja mai eficient?, a lansat politicianul.

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(123 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Germania intoarce foaia cu refugiatii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57288193702698 seconds.