Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: EXCLUSIV / Medicamente si consultatii gratuite pentru copii

Publicat de: ---

libertatea

Toate consultatiile, investigatiile si tratamentele medicale, inclusiv cele stomatologice, vor fi oferite gratuit tuturor copiilor, cu varsta pana in 18 ani, prevede un proiect de lege .

Putine familii isi permit toate costurile legate de asistenta medicala a copiilor, ce pot ajunge, chiar pentru o banala raceala, la 10-20 % din salariu mediu. Din aceasta cauza se temporizeaza prezentarea la consultatii, se recurge la tratamente dupa ureche si apar complicatii, unele severe. Deputatul medic Tudor Ciuhodaru a depus deja un proiect de lege prin care este incurajata atitudinea preventiva, prezentarea precoce la consult si tratament adecvat.

”Toti se bat cu pumnul in piept ca e nevoie de masuri pentru a ameliora starea de sanatate a copiilor, de a evita automedicatia sau de a creste natalitatea. Prin acest proiect de lege, ce ofera acces gratuit la toate tratamentele pentru toti copiii, oferim o solutia pentru o mare problema sociala si de sanatate publica.  Toti copiii vor fi mai sanatosi. Asa facem bine Romania”, spune Ciuhodaru. Citeste si...Tinerii care au batut cu pumnii si picioarele un adolescent au fost arestati preventiv


(1836 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

EXCLUSIV / Medicamente si consultatii gratuite pentru copii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62709879875183 seconds.