Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: BREAKING NEWS: Procurorii incep urmarirea penala in dosarul Kovesi

Publicat de: ---

Money.ro Procurorii Parchetului General au inceput, joi, urmarirea penala in rem pentru instigare la fals intelectual in dosarul constituit ca urmare a autodenuntului deputatului Sebastian Ghita, au precizat surse judiciare pentru AGERPRES . Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.09.2016, 14:57 | Actualizat: 29.09.2016, 14:57

Potrivit acelorasi surse, deputatul a fost audiat in calitate de martor in acest dosar.

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, joi, la iesirea de la Parchetul General, ca a dat o declaratie de martor, iar saptamana viitoare este chemat pentru a prezenta noi probe in cazul autodenuntului pe care l-a facut, astfel incat sa ajute la solutionarea acestei situatii.

”Sunt convins ca vor fi audiate si alte persoane care sa certifice cele spuse de mine. Am nominalizat persoanele care au participat impreuna cu mine la acest eveniment. (…) Ce ma bucur eu, si am declarat astazi de dimineata, este faptul ca Parchetul General a avut curajul sa inceapa si sa faca o ancheta care vizeaza un procuror de la DNA, chiar pe Laura Codruta Kovesi. Asta cred ca este o chestiune de normalitate in statul roman, pe care trebuie sa o acceptam toti, chiar si cei mai mari admiratori ai dansei”, a spus Ghita.

Intrebat ce infractiuni vizeaza cercetarile din acest dosar, el a replicat ca procurorul trebuie lasat sa faca incadrarea faptelor respective si sa se raporteze la ele.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });


(382 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

BREAKING NEWS: Procurorii incep urmarirea penala in dosarul Kovesi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5302460193634 seconds.