Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in dosarul tezei de doctorat al Laurei Codruta Kovesi

Publicat de: ---

Antena 3

Procurorii Parchetului General au inceput, joi, urmarirea penala in rem pentru Sebastian Ghita, pentru instigare la fals intelectual in dosarul constituit ca urmare a autodenuntului deputatului . In rem, adica impotriva faptei.

”Este inceputa pentru fapta pentru instigare la fals intelectual, asta dupa ce in aceasta dimineata, deputatul Sebastian Ghita a venit la Parchetul General unde s-a inregistrat denuntul sau. A spus ca va veni si saptamana viitoare”, a declarat reporterul Antenei 3.

Deputatul a fost audiat, joi, in calitate de martor in acest dosar. Sebastian Ghita a declarat, joi, la iesirea de la Parchetul General, ca a dat o declaratie de martor, iar saptamana viitoare este chemat pentru a prezenta noi probe in cazul autodenuntului pe care l-a facut, astfel incat sa ajute la solutionarea acestei situatii.

''Sunt convins ca vor fi audiate si alte persoane care sa certifice cele spuse de mine. Am nominalizat persoanele care au participat impreuna cu mine la acest eveniment. (...) Ce ma bucur eu, si am declarat astazi de dimineata, este faptul ca Parchetul General a avut curajul sa inceapa si sa faca o ancheta care vizeaza un procuror de la DNA, chiar pe Laura Codruta Kovesi. Asta cred ca este o chestiune de normalitate in statul roman, pe care trebuie sa o acceptam toti, chiar si cei mai mari admiratori ai dansei'', a spus Ghita.

Întrebat ce infractiuni vizeaza cercetarile din acest dosar, el a replicat ca procurorul trebuie lasat sa faca incadrarea faptelor respective si sa se raporteze la ele.


(373 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in dosarul tezei de doctorat al Laurei Codruta Kovesi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60605406761169 seconds.