Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Basescu: Daca intr-o zi o veti vedea pe Codruta Kovesi cu catuse?

Publicat de: ---

Antena 3

Traian Basescu revine cu un nou atac la adresa procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pe care nu exclude posibilitatea sa o vada ”in catuse” . 

De asemenea, fostul presedinte spune despre Kovesi ca ”este departe de a fi intruchiparea corectitudinii si a cinstei si, in acest sens, am aflat destule in ultimele luni ale mandatului si mai ales dupa ce am plecat de la Cotroceni”.

Am vazut haita de propaganda a anilor '50 la lucru!

Imediat ce dai sa vorbesti de Laura Codruta Kovesi, daca n-o lauzi consistent, propagandastii incazarmati te declara dusman al justitiei, mai ales daca indraznesti sa spui ca doamna face abuzuri sau ca lasa infractori de teapa lui Pescariu si Florica in libertate si cu banii furati in conturi sau ca isi alege tintele selectiv sau ca sacrifica viata unor oameni pentru propria-i glorie. 

În buna traditie a anilor '50, propagandistii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat in fruntea DNA, si institutia DNA care trebuie sa functioneze corect si eficient, democratic si respectand drepturile fundamentale, institutie pe care o sustin fara rezerve.

Haitei propagandei ii spun cert un lucru: Kovesi este departe de a fi intruchiparea corectitudinii si a cinstei si, in acest sens, am aflat destule in ultimele luni ale mandatului si mai ales dupa ce am plecat de la Cotroceni.

Dragi propagandisti ai anilor '50, daca vreti sa faceti ceva pentru DNA si pentru tara, aparati institutia si n-o legati definitiv de un om trecator. Ma intreb cum ati mai putea apara DNA punand semnul egal intre Laura Codruta Kovesi si DNA daca intr-o zi o veti vedea la televizor pe Laura Codruta Kovesi cu catuse.
Pricepeti de ce nu este bine sa puneti semnul egal intre un om si o institutie? 

PS 1. Romania are o singura institutie care se confunda cu omul ales: PRESEDINTELE.

2. Eu nu o acuz pe Kovesi de plagiat, pentru ca nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar ca a obtinut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa ii incatuseaza.

3. Si inca ceva, daca in timp ce eu ma framantam sa gasesc o solutie pentru Kovesi la sfarsitul mandatului de Procuror General DOAMNA participa alaturi de Ghita si alti PSD-isti la manopere pentru albirea doctoratului, eu ce sa mai spun azi?”, a scris Traian Basecu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii Parchetului General au inceput, joi, urmarirea penala in rem in dosarul tezei de doctorat al Laurei Codruta Kovesi, pentru instigare la fals intelectual in dosarul constituit ca urmare a autodenuntului deputatului Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt in care sustine ca, impreuna cu mai multi demnitari ai statului roman, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiza a tezei de doctorat a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Deputatul spune ca, in 2012, el si alti inalti functionari ai statului au facut parte dintr-o Comisie tehnica a Consiliului National de Etica, comisie care trebuia sa stabileasca daca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a plagiat in teza de doctorat sau nu.

Sebastian Ghita spune ca, de fapt, Comisia nu s-a intrunit. 

Cititi si Ce scrie in denuntul facut de Sebastian Ghita. Acuzatii naucitoare la adresa Laurei Codruta Kovesi


(636 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Basescu: Daca intr-o zi o veti vedea pe Codruta Kovesi cu catuse? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57544803619385 seconds.