Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita, la Parchetul General, dupa autodenuntul privind acuzatiile de plagiat in cazul Kovesi: "Vor fi audiate si alte persoane"

Publicat de: ---

ziarulfinanciar

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Parchetului instantei supreme . El declara ca are dovezi legate de autodenuntul privind plagiatul procurorului-sef al DNA.

Sebastian Ghita spune ca a adus dovezi in sprijinul autodenuntului sau si ca a nominalizat persoane care pot sa confirme spusele sale. El spune ca nu sustine ca Laura Codruta Kovesi ar fi plagiat, ci doar ca acel verdict de neplagiat dat in urma cu patru ani ar fi fost falsificat, iar el, impreuna cu alte persoane, ar fi participa la aceasta masluire, a transmis corespondentul TVR Alex Costache de la Parchetul ICCJ.

Sunt convins ca vor fi audiate si alte persoane care sa certifice cele spune de mine. Am spus persoanele care au fost vizate de mine si care au participat impreuna cu mine la acest eveniment. Sa ii lasam pe procurori sa faca incadrarea faptelor. Ce ma bucur este faptul ca Parchetul General a avut curajul si a inceput sa faca o ancheta care vizeaza un procuror DNA, chiar Laura Codruta Kovesi, a declarat Sebastian Ghita la iesirea de la audieri.

"Deputatul Sebastian Ghita: Verdictul de neplagiat a fost masluit in cazul Kovesi. Sefa DNA spune ca nu a plagiat"

Deputatul Sebastian Ghita spune ca nu va sesiza Ministerul Educatiei pentru a relua verificarile cu privire la verdictul de neplagiat dat in cazul Laurei Codruta Kovesi in urma cu patru ani. El spera ca tocmai Laura Codruta Kovesi sa sesizeze Ministerul Educatiei pentru o reverificare sau poate procurorii de la Parchetul General.

 


(395 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Sebastian Ghita, la Parchetul General, dupa autodenuntul privind acuzatiile de plagiat in cazul Kovesi: "Vor fi audiate si alte persoane" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57295083999634 seconds.