Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Catalina Ponor face un salt in politica. Gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD

Publicat de: ---

Antena 3

Una dintre cele mai titrate gimnaste ale tarii, Catalina Ponor, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele PSD Constanta, a declarat liderul acestei organizatii, Felix Stroe, potrivit <a href="http://www .evz.ro/un-salt-riscant-pentru-o-mare-gimnasta-catalina-ponor-candideaza.html" target="_blank">evz.ro.

„Listele cu candidati le definitivam joi, in sedinta Biroului Permanent Judetean Constanta. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastra va fi Catalina Ponor. Candideaza la Camera Deputatilor pentru ca e tanara, are doar 29 de ani. Bineinteles ca va fi pe loc ultraeligibil”, a dezvaluit Felix Stroe.

„Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizatie PSD din tara care nu are pe liste pe cineva de la Bucuresti, cu siguranta. Prezenta Catalinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi”, spune Felix Stroe. 

Discutiile cu marea gimnasta s-ar fi purtat de ceva vreme: „Pana acum a acceptat, sper sa nu se razgandeasca pana joi dimineata”.

<article>

Catalina Ponor, nascuta in 1987 in Constanta, a castigat, printre altele, trei medalii de aur la JO 2004 de la Atena, o medalie de argint si una de bronz la JO 2012 de la Londra.

</article>


(366 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Catalina Ponor face un salt in politica. Gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62931704521179 seconds.