Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Ponor, despre candidatura pe listele PSD Constanta: Sunt propusa, maine dimineata voi da un raspuns pozitiv sau negativ

Publicat de: ---

romanialibera

Gimnasta Cătălina Ponor, despre care purtătorul de cuvant al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre a spus că va candida la alegerile parlamentare din acest an pe lista filialei, a scris intr-un mesaj că \'este propusă pe listă\' şi că şi-ar dori ca cei care comentează \'urat\' pe pagina sa de Facebook să se abţină pană vineri dimineaţă, cand va da un răspuns \'pozitiv sau negativ\' .

\'Legat de ceea ce s-a scris in presă, atata timp cat eu nu am dat nicio declaraţie oficială daca voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urat pe pagina mea să vă abţineţi pană maine dimineaţă (n.r. - vineri dimineaţă), cand voi da un răspuns pozitiv sau negativ. Sunt propusă pe listă, insă nu am dat incă niciun răspuns in legătură cu asta. Maine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru inţelegere\', a scris Cătălina Ponor, joi seară, intr-un mesaj pe Facebook.

In cursul zilei de joi, purtătorul de cuvant al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat pentru News.ro că gimnasta va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanţa, urmand să ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Purtătorul de cuvant al PSD Constanţa a mai afirmat că filiala constănţeană a partidului rămane consecventă ideii de a promova personalităţi ale sportului in politică, astfel că, după ce lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa a fost deschisă de către campionul olimpic la inot Răzvan Florea, acum campioana olimpică la gimnastică se va afla pe listele pentru Parlament.

Dobre nu a dorit să mai dea alte nume de persoane care vor candida la alegerile parlamentare. El a menţionat că vineri va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a PSD Constanţa in cadrul căreia va fi discutată lista candidaţilor pentru parlamentare, iar, in cazul in care aceasta va fi definitivă, va fi făcută publică.

Cătălina Ponor, in varstă de 29 de ani, este multiplă medaliată olimpică la gimastică, avand in palmares trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz. La ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro, Cătălina Ponor a fost singura reprezentantă a Romaniei in competiţie, reuşind calificarea intr-o singură finală, la sărituri, unde a ocupat locul 7.

Sportiva romană va reincepe pregătirea la Complexul Sportiv Naţional «Lia Manoliu» din Capitală in luna octombrie, separat de restul lotului naţional, care se va antrena la Deva, in urma deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Romane de Gimnastică.

 

Alege-ti parfumul potrivit pentru iarna asta- Reduceri de 70%- Click aici comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(365 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Ponor, despre candidatura pe listele PSD Constanta: Sunt propusa, maine dimineata voi da un raspuns pozitiv sau negativ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57703900337219 seconds.