Joi, 03 Noiembrie 2016 - 05:16 AM Aleg.RO: Legea Anti-fumat, nerespectata in Parlament. Aurelia Cristea: "Se fumeaza in birouri"

Publicat de: ---

Antena 3 Deputatul social-democratilor Aurelia Cristea a declarat, marti, ca in Parlamentul Romaniei legea antifumat nu este respectata, informeaza PS news . Initiatoarea legii anti fumat spune ca in Casa Poporului se fumeaza ”fara niciun pic de jena”. ”Am avut parte de presiuni. Liderii partidului meu mi-au spus clar ca nu o sa ma mai regasesc pe liste din cauza acestei legi, dintre cei care sunt fumatori si care si astazi fumeaza in birourile din Parlamentul Romaniei, fara niciun fel de jena, pentru ca ei cred ca lor li se cuvine”, a spus deputatul social-democratilor.  Afirmatia a fost facuta in contextul unui interviu realizat pe tema amendamentului ”Legii fumatului”, care prevede ca fumatorilor sa le fie permis sa fumeze pe terase, indiferent de numarul de pereti al acestora, sau in camere special amenajate.


(118 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Legea Anti-fumat, nerespectata in Parlament. Aurelia Cristea: "Se fumeaza in birouri" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68365883827209 seconds.