Joi, 03 Noiembrie 2016 - 05:16 AM Aleg.RO: Elena Udrea spune ADEVARUL despre CASATORIE: "Nu aveai cum decat sa raspunzi cu DA, dezamageai publicul daca spuneai altceva" (VIDEO)

Publicat de: ---

adevarul Prezenta in emisiunea TalkB1, Elena Udrea a vorbit si despre ultimul subiect din lumea tabloida in legatura cu persoana sa, si anume daca se marita sau nu cu Adrian Alexandrov . "Era o intrebare in contextul in care nu aveai cum decat sa raspunzi cu DA ca dezamageai publicul daca spuneai altceva. Eu imi propun acum sa castig alegerile, sa ies deputat independent de Bucuresti nu sa ma marit, dar avem si o viata privata fiecare". Întrebata de moderator daca totusi a fost ceruta de sotie, Elena Udrea a refuzat sa dea un raspuns, rezumandu-se la a afirma "nu mai spun nimic la televizor ca cine stie ce iese, va spun dupa ce terminam emisiunea". Elena Udrea nu neaga informatiile ca a fost ceruta de sotie: "Eu acum imi propun sa castig alegerile nu sa ma marit, dar fiecare avem o viata privata"  


(164 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Elena Udrea spune ADEVARUL despre CASATORIE: "Nu aveai cum decat sa raspunzi cu DA, dezamageai publicul daca spuneai altceva" (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58100390434265 seconds.