Joi, 03 Noiembrie 2016 - 05:16 AM Aleg.RO: Ambitii politice. Calin Popescu-Tariceanu isi doreste ca ALDE sa devina "a treia forta politica din Romania"

Publicat de: ---

romanialibera

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat că alegerile parlamentare din 11 decembrie trebuie să reafirme poziţia actuală a partidului pe care il conduce, de a fi a treia forţă politică din Romania, scrie Agerpres .

''Speranța mea se intemeiază pe faptul că in Vest, unde orientarea occidentală a oamenilor este naturală, unde liberalismul are un ecou puternic, este normal ca singurul partid liberal din Romania, ALDE, să obțină un scor bun. Acesta este rezultatul pe care l-am obținut in urma alegerilor locale, iar alegerile parlamentare trebuie să confirme această poziție. O să vedem care va fi scorul, depinde foarte mult de capacitatea noastră de atragere și de convingere a electoratului. Dar cred că, așa cum arată sondajele de opinie in acest moment, ALDE se va consolida ca a treia forță politică, iar in perspectiva anului 2020 să depășim Partidul Național Liberal''', a susținut Călin Popescu Tăriceanu.

Şeful Senatului și-ar dori ca ALDE să obțină la Arad cel puțin scorul obținut in acest județ de Partidul Național Liberal la alegerile din 1990, atunci cand el a devenit deputat de Arad, aceasta fiind ''o ambiție'' a sa, precizează sursa citată.

Telefoane pentru toate buzunarele- Click aici comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(167 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Ambitii politice. Calin Popescu-Tariceanu isi doreste ca ALDE sa devina "a treia forta politica din Romania" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6106219291687 seconds.