Marți, 22 Noiembrie 2016 - 05:19 AM Aleg.RO: Dosarul Microsoft. DNA solicita inceperea urmaririi penale a deputatului PSD Eugen Bejinariu (VIDEO)

Publicat de: ---

AMOS News DNA solicita Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Eugen Bejinariu pentru abuz in serviciu in forma continuata, informeaza B1 TV . Procurorii il acuza pe Bejinariu ca, in 2003 si 2004, in calitate de ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, a initiat si sustinut proiectele a doua Hotarari de Guvern, prin care s-a aprobat incheierea intre Guvern si Fujitsu a unui contract comercial de inchiriere de licente referitor la produsele Microsoft, invocandu-se, in mod nereal, calitatea Fujitsu de unic distribuitor pentru aceste produse. Dosarul Microsoft. DNA solicita inceperea urmaririi penale a lui Eugen Bejinariu De asemenea, Bejinariu ar fi initiat si sustinut o alta Hotarare de Guvern prin care s-a aprobat extinderea contractului comercial de inchiriere de licente incheiat intre Guvern si Fujitsu si pentru produsele educationale Microsoft, fara a exista un necesar fundamentat. În plus, el ”a semnat contractul comercial de inchiriere licente Microsoft din data de 15.04.2004 si actul aditional la acesta, cunoscand ca nu era justificata achizitia din sursa unica”, se arata intr-un comunicat DNA. Astfel, sustin procurorii, a fost creat un prejudiciu de aproape 67 de milioane de dolari.  


(284 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dosarul Microsoft. DNA solicita inceperea urmaririi penale a deputatului PSD Eugen Bejinariu (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69375586509705 seconds.