Joi, 24 Noiembrie 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: Elena Udrea dezvaluie cine sunt cei 10 barbati la care face referire in sloganul ei de campanie VIDEO

Publicat de: ---

romanialibera

Elena Udrea candideaza ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru un post de deputat de Bucuresti . Sloganul sau de campanie este "O femeie cat zece barbati". Aceasta a anuntat pe Facebook ca, in fiecare zi, va prezenta cate unul dintre barbatii la care face referire in sloganul sau. Primul nume dezvaluit, miercuri, de Elena Udrea este presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Foto: Facebook Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

"Sloganul meu, "O femeie cat zece barbati", cu care candidez independent, la Parlamentul Romaniei in Bucuresti, a nascut intrebarea "cine sunt cei zece?". In fiecare zi, am sa va spun cate unul.

Primul: Liviu Dragnea. Pentru ca, de teama Sistemului si a dosarelor pe care le are, a pus PSD sa voteze Guvernul Ciolos, Guvernul Zero. Pentru ca nu a facut niciun fel de opozitie la Iohannis, la Guvernul Ciolos, la PNL. A preferat noncombatul si nu a depus nicio motiune de cenzura. Pentru ca nu are curaj sa recunoasca faptul ca vrea sa fie Prim-Ministru, de teama sa nu-i apara noi acuzatii si sperand ca, astfel, se va intelege cu sistemul", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Citeste si: Elena Udrea s-a apucat de facut bijuterii handmade VIDEO


(318 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Elena Udrea dezvaluie cine sunt cei 10 barbati la care face referire in sloganul ei de campanie VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 6.5989191532135 seconds.