Vineri, 25 Noiembrie 2016 - 05:57 AM Aleg.RO: Adriean Videanu i-a cerut lui Decebal Traian Remes sa se constituie pagubas in dosarul Telepatia

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Decebal Traian Remes a confirmat, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, ca doi politicieni din anturajul lui Traian Basescu au venit la cabinetul sau de ministru si i-au cerut sa se constituie parte civila in dosarul Telepatia.

”Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hartie scrisa, ci niste trimisi ai lui Traian Basescu. Mi s-a cerut sa ma constitui pagubas pe o valoare, fara sa mi se spuna pe ce valoare, calculata de nu stiu cine, ulterior. Le-am spus ca eu am fost ministru al Finantelor, stiu ca toate interesele Guvernului roman sunt reprezentate de Ministerul Finantelor, ceea ce pretindeti voi ca e furt al lui Voiculescu nu e in proprietate, nu a fost in proprietate si nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hartii de care sa imi fie rusine”, a spus Decebal Traian Remes.

ADVERTISING   inRead invented by Teads

Remes a refuzat sa le dea numele celor doi politicieni, insa a precizat ca erau membri PDL, deputati in Parlamentul Romaniei in perioada in care era ministru al Finantelor.

”Nu au venit impreuna, dar al doilea stia de vizita primului”, a mai precizat Decebal Traian Remes.

Ulterior, dupa scurte investigatii jurnalistice, Oana Stancu si Razvan Dumitrescu au putut confirma ca unul dintre cei doi fosti PDL-isti care l-au vizitat pe Decebal Traian Remes, in cazul Telepatia, a fost Adriean Videanu.

VIDEO, pe antena3.ro


(413 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Adriean Videanu i-a cerut lui Decebal Traian Remes sa se constituie pagubas in dosarul Telepatia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.91881799697876 seconds.