Luni, 28 Noiembrie 2016 - 05:51 AM Aleg.RO: Ponta: E posibila fraudarea alegerilor; tot ce tine de institutii, MAI, STS, AEP se afla in mainile lui Iohannis si Ciolos

Publicat de: ---

adevarul

”Bineinteles ca se poate, atat timp cat absolut tot ce tine de institutiile statului, MAI, STS, AEP, Politie, se afla in mainile domnului Iohannis si ale lui Ciolos ( ...) Sigur ca se poate”, a spus Ponta, intrebat daca se pot frauda alegerile.

”E foarte important si grav ce se intampla”, a mai spus Ponta.

”Toti ne punem intrebarea ce vor face cu rezultatele”, a mentionat Ponta, precizand ca ”PSD va avea oameni in sectiile de votare si numaratoare paralela, dar e nevoie si de implicarea societatii civile, dar nu cea militara”.

„Din noiembrie 2015, nu am primit vreo invitatie la un eveniment organizat de Presedintie sau de Guvern”

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminica seara, la RTV, intrebat daca a primit invitatie de la Presedintie pentru participarea la evenimentele legate de Ziua Nationala, in calitate de fost premier, ca, din noiembrie 2015, nu a primit niciodata vreo invitatie la un eveniment organizat de Presedintie sau de Guvern.

”Din noiembrie 2015, nu am primit niciodata vreo invitatie la un eveniment organizat de Presedintie sau de Guvern. Ziua Nationala nu ar trebui sa fie a lui iohannis si a lui Ciolos, dar ei cu ei, noi cu noi”, a spus Victor Ponta. 

El s-a lansat intr-un atac la presedintele Klaus Iohannis. ”Nu a sarbatorit niciodata Ziua Nationala, cat a fost primar, nu participa la nicio manifestare, pentru ca nu e ziua lui nationala”, a mai comentat Ponta. 

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca atat la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf cat si la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.

”Am vazut ca exista tot felul de discutii in spatiul public referitoare la acest subiect si tin sa precizez inca de la inceput faptul ca nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru ca nu despre asta este vorba. Este vorba despre niste criterii care au stat la baza intocmirii listei cu invitati si nu pot si nici nu vreau sa va ascund faptul ca in constituirea acestor criterii care au fost luate in calcul bineinteles ca in primul rand este vorba despre criteriul ca acea persoana sa detina o functie in stat, dar sa si respecte niste criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenta unor probleme penale”, a declarat Madalina Dobrovolschi.


(332 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Ponta: E posibila fraudarea alegerilor; tot ce tine de institutii, MAI, STS, AEP se afla in mainile lui Iohannis si Ciolos | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.80497789382935 seconds.