Marți, 06 Decembrie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita, dezvaluire incredibila: „Victor Ponta a fost amenintat cu arestarea chiar in fata mea”

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Deputatul Partidului Romania Unita, Sebastian Ghita, a declarat ca „inalti factori de raspundere din DNA” l-au amenintat pe fostul premier Victor Ponta ca va fi arestat daca va semna hartiile pentru demararea lucrarilor la autostrada Comarnic-Brasov.

„S-au obtinut finantari pentru Romania de la Societe General si de la Erste Bank, au vrut sa dea banii. S-au asociat trei companii mari, Vinci, din Franta, Strabag, din Austria si Aktor, din Grecia si au fost cat pe-aci sa semneze sa faca autostrada Comarnic-Brasov.

S-au opus cei de la BEI (Banca Europeana de Investitii), s-au opus toate ONG-urile lui Soros, iar Ponta in fata mea a fost amenintat, ca daca semneaza acel contract va fi arestat. A fost amenintat de catre inalti factori de raspundere din DNA.

Înainte de semnarea documentelor, DNA-ul, cu doamna Kovesi in frunte, nici nu se facuse vreun contract, si DNA-ul a si cerut documente de la comisiile de negociere, de la intalnirile dintre Guvern si banci, de la intalnirile dintre Guvern si firme”, a declarat Sebastian Ghita la Romania TV.

La randul sau, fostul premier Victor Ponta a recunscut cele dezvaluite de deputatul Partidului Romania Unita.


(500 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Sebastian Ghita, dezvaluire incredibila: „Victor Ponta a fost amenintat cu arestarea chiar in fata mea” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5391800403595 seconds.