Joi, 08 Decembrie 2016 - 05:47 AM Aleg.RO: ALEGERI PARLAMENTARE 2016. George Manciu, candidat independent la alegerile din 11 decembrie. Vezi PROGRAMUL ELECTORAL

Publicat de: ---

jurnalulnational

George Manciu, "tehnocrat cu experienta in administratia publica locala" este unul dintre candidatii independeti la alegerile parlamentare din 11 decembrie . Daca va castiga mandatul de deputat, George Manciu, de profesie avocat, vrea sa ajute tinerii si pensionarii, iar in acest sens are deja stabilite cateva obiective. De asemenea, vrea sa modifice legea antifumat si sa faca schimbari legislative pentru "revigorarea" sportului romanesc. Nu in ultimul rand, George Manciu propune modificarea sistemului de educatie dupa modelul finlandez. 

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Programul electoral al avocatului George Manicu, pe scurt, este:

Programul „Prima Chirie” Modificarea Legii antifumat (Legea 15/2016) Dreptul la pensionare anticipata Transport public non-stop Modelul finlandez pentru invatamantul romanesc Modificari legislative pentru revigorarea sportului romanesc Extinderea „Legii de taiat hartii” in administratia locala Casa poporului, redata poporului Locuri de joaca, spatii verzi si locuri de parcare Fara taxa la gunoiul menajer Infrastructura in regim PPP (parteneriat public-privat)

Vezi AICI mai multe detalii despre propunerile avocatului George Manicu.

Cine este Geroge Manciu

George Manciu s-a nascut in Bucuresti. Are 32 de ani si provine dintr-o familie de machidoni, originari din Dobrogea, veniti in Bucuresti prin anii ’70. Acesta este casatorit si este tatal unei fetite.

Dupa terminarea liceului, a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane. Atat in timpul facultatii, cat si dupa, a facut practica la doua dintre cele mai mari case de avocatura din Romania – Magureanu SCPA si Musat si Asociatii SCPA. 

In 2009 a intrat in Baroul Bucuresti, iar in 2011, dupa absolvirea Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a devenit avocat. Cariera si-a inceput-o la SCPA Zamfirescu Racoti Predoiu (2009-2011), dupa care a profesat in cadrul Cabinetului Individual Manciu George Alexandru.

In toamna anului 2012, s-a autosuspendat din avocatura si a intrat in administratia publica locala. Intre 2012 si 2015 a activat in cadrul Primariei Sectorului 3, ocupand functia de director executiv al mai multor directii (Gospodarie Locala, Utilitati Publice si Administrarea Domeniului Public), iar intre 2015 si 2016, pentru o scurta perioada de timp, a ocupat functia de director executiv al Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.


(135 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. George Manciu, candidat independent la alegerile din 11 decembrie. Vezi PROGRAMUL ELECTORAL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57281708717346 seconds.