Joi, 08 Decembrie 2016 - 05:47 AM Aleg.RO: Parlamentul de la Londra a votat pentru declansarea procedurii Brexit pana in martie

Publicat de: ---

Money.ro

Membrii Parlamentului britanic au votat in favoarea planului Guvernului Theresa May de a declansa pana in martie 2017 procedura de scoatere a Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza Sky News .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Parlamentul britanic sustine declansarea procedurii Brexit pana in martie 2017. In favoarea programului Brexit au votat 448 de parlamentari, iar 75 s-au pronuntat impotriva.

Votul a avut loc in cadrul unei motiuni initiate de Partidul Laburist (centru-stanga, de opozitie), care a cerut Guvernului conservator un plan detaliat privind procedura de iesire din Uniunea Europeana.Premierul Theresa May este supusa presiunilor deputatilor, mediilor de afaceri si investitorilor pentru a prezenta o strategie clara privind viitoarea relatie a Marii Britanii cu Uniunea Europeana.

Citeste si Brexit: Marea Britanie NU va avea DREPTURI EGALE cu cele ale tarilor din Uniunea Europeana"Vrem detalii si claritate, pentru a se pune capat acestui circ al incertitudinii", a declarat un purtator de cuvant al grupului parlamentar laburist din Camera Comunelor, Keir Starmer, citat de Reuters.

Premierul Theresa May a parut sa tergiverseze declansarea procedurii Brexit prin activarea Articolului 50 al Tratatului UE.


(140 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Parlamentul de la Londra a votat pentru declansarea procedurii Brexit pana in martie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60383200645447 seconds.