Vineri, 09 Decembrie 2016 - 05:15 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, exclusivitate la Sinteza zilei. Ce spune presedintele PSD despre condamnarea in dosarul Referendumului

Publicat de: ---

Antena 3

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 . Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi seara, la Sinteza zilei, ca pentru PSD a fost o campanie foarte intensa, in ciuda declaratiilor adversarilor sai politici, aratand ca sunt cateva motive pentru care romanii trebuie sa voteze cu PSD, duminica.

Primul dintre aceste motive este acela ca ”PSD este singurul partid care a construit un program de guvernare, nu o oferta politica, la care am lucrat cu specialisti din tara si din strainatate, timp de sase luni de zile”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. ”Un alt motiv se refera la proiectul de buget prezentat, miercuri, de PSD”, a mai spus Dragnea.

”Tot ce am prezentat noi e demonstrabil”, a mai spus presedintele PSD.

Totodata, Liviu Dragnea a tinut sa vorbeasca si despre procesul de modernizare a partidului, care se poate lauda acum ca 84% dintre candidatii la Camera Deputatilor si 85% la Senat sunt persoane care nu au mai facut politica. De asemenea, 40% dintre candidatii PSD de la alegerile parlamentare din acest an sunt tineri, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a tinut sa fie difuzat in emisiune un scurt clip de campanie gandit de un coleg de partid ingrijorat de soarta bunicilor lui. E un filmulet care spune aproape toata supararea din Romania”, a spus Dragnea, precizand ca acesta va fi difuzat in exclusivitate doar la Antena 3.

Liviu Dragnea, despre condamnarea din dosarul Referendumului

”Vreau sa le spun celor care ne privesc cateva informatii care, bineinteles, nu au fost prezentate pentru ca nu erau in avantajul lor. În primul rand, eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat in rechizitoriu. Nu stiu daca mai exista un caz in lume. Adica, esti trimis in judecata pentru ca ai ucis un om, iar instanta spune ca nu, nu e mort ca l-a vazut ca e viu. Dupa care te condamna si afli peste sase luni, cand primesti motivarea, ca ai fost condamnat pentru ca ai furat o masina. Si tu intrebi, daca imi spuneati in timpul procesului ca sunt acuzat de asta, va aduceam masina si proprietarul ca nu eu am furat-o. În fapt, ca sa se stie, in 2012 practic eram parteneri si cu multi dintre cei care acum acuza. Se vorbea ca eu am fraudat 2 milioane de voturi. Dincolo de faptul ca s-a ajuns la vreo 600 si ceva de voturi cu semnul intrebarii, instanta a stabilit ca n-are nicio legatura cu mine. În schimb, instanta a hotarat ca, din cauza unor sms-uri trimise de la sediul central al PSD-ului catre membrii PSD, nu de catre mine, ci sunt declaratiile sub juramant ale unor colegi de ai mei ca nu eu trimis acele sms-uri, ar fi putut influenta membrii de partid sa consulte listele electorale permanente care oricum sunt publice si prin asta ar fi putut incalca legea protectia datelor personale. Pentru asta am fost condamnat”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat ca isi doreste sa mearga cu dosarul sau la CEDO, insa nu poate face acest lucru pentru ca nu a primit motivarea magistratilor nici pana acum, la sapte luni dupa sentinta.

”Eu pana la ora asta nu am primit motivarea. Au trecut sapte luni de zile. Astept de sapte luni de zile sa merg la CEDO, dar nu pot pentru ca nu am primit motivarea. Daca ma mai primeste, ca la CEDO mergi in primele sase luni de la condamnare”, a mai spus Dragnea, la Antena 3.

În curs de actualizare.

 

 


(119 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Liviu Dragnea, exclusivitate la Sinteza zilei. Ce spune presedintele PSD despre condamnarea in dosarul Referendumului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68891096115112 seconds.