Luni, 12 Decembrie 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis a votat pentru "o Romanie prospera si puternica"

Publicat de: ---

adevarul

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 . Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la ora 9.00, la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde si-a exprimat optiunea de vot la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis a votat, duminica, in sectorul 1 al Capitalei, la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet. Seful statului a mers singur la sectia de votare, sotia sa Carmen votand la Sibiu.

"Este o zi importanta astazi, votam pentru Parlamentul Romaniei, un vot care decide ce se intampla in Romania in urmatorii patru ani. Personal, am votat pentru o Romanie prospera si puternica", a spus Klaus Iohannis, la iesirea de la vot.

Presedintele i-a invitat pe toti romanii sa voteze duminica. "Eu va invit sa mergeti la vot", a precizat seful statului. 

Este a doua oara cand presedintele Klaus Iohannis voteaza la Bucuresti. Prima data, Iohannis a votat in Capitala la alegerile locale din vara.


(170 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Klaus Iohannis a votat pentru "o Romanie prospera si puternica" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 5.1444530487061 seconds.