Marți, 13 Decembrie 2016 - 05:46 AM Aleg.RO: Cine este Raluca Turcan, noul presedinte interimar al PNL

Publicat de: ---

Antena 3

Raluca Turcan a fost desemnata luni noul presedinte interimar al PNL, in urma demisiei Alinei Gorghiu, dupa pierderea alegerilor parlamentare .

În varsta de 40 de ani, Raluca Turcan a fost consiliera lui Theodor Stolojan pe vremea cand acesta a fost presedintele PNL. Ulterior, l-a urmat pe acesta in afara partidului si a fost unul dintre cofondatorii Partidului Liberal Democrat (PLD), fuzionat ulterior cu Partidul Democrat, impreuna cele doua formatiuni devenind PDL.

Deputat ales la al treilea mandat, Turcan a fost presedinta Comisiei de Cultura a Camerei si in cateva ori aspiranta la un fotoliu de ministru in guvernele PDL, numele sau fiind dat uneori ca sigur la Educatie sau la Cultura. Informatiile nu s-au concretizat niciodata insa printr-o nominalizare.

Parlamentar de Sibiu, Turcan si-a castigat o pozitie puternica in PDL, iar dupa fuziunea cu liberalii, in PNL, prin faptul ca este cea care conduce una dintre putinele organizatii care au scos rezultate bune pentru partid in ultimele alegeri. Asta si in conditiile in care Sibiul este fieful presedintelui Klaus Iohannis si locul in care PSD nu a castigat aproape niciodata.

Raluca Turcan este casatorita cu fostul purtator de cuvant al fostului presedinte Traian Basescu, Valeriu Turcan, cu care are un baietel.


(114 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Cine este Raluca Turcan, noul presedinte interimar al PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53378796577454 seconds.