Marți, 13 Decembrie 2016 - 05:46 AM Aleg.RO: Nicusor Dan: Vom face opozitie in favoarea cetatenilor

Publicat de: ---

jurnalulnational

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat luni ca formatiunea sa va fi in opozitie si se va opune vehement oricarui atac al statului de drept si unei domnii a bunului plac . Nicusor Dan a spus insa ca va colabora cu viitorul Guvern pe chestiuni care sa imbunatateasca viata romanilor.

Pe chestiuni pozitive care sa imbunatateasca viata romanilor vom colabora cu viitorul Guvern cu viitoarea majoritate. Daca insa, cum din pacate se intampla la Bucuresti deja,   acest vot va fi folosit pentru o domnie a bunului plac, pentru abuzuri ale autoritatilor publice, pentru un atac al statului de drept asa cum legea amnistiei penale si fiscale a fost vehiculata in campania electorala, USR se va opune vehement, prin toate mijloacele pe care le are. Avem fiacare dintre noi o istorie a luptei impotriva ilegalitatilor, abuzurilor administratiei si a jafului din banii publici. Avem acum mai multa putere si mai multe resurse pentru a o face.

Armele noastre: opinia publica si justitia. Dau un exemplu USB a castigat litigiul  cu primarul Negoita prin care il obliga sa puna la dispozitia noastra toate contractele si toate autorizatiile prin care a defrisat ilegal niste spatii verzi pentru a construi niste trotuare, paralele cu alte trotuare.

Vom face opozitie in favoarea cetatenilor, vom discuta pe orice proiect util pentru ei, dar vom fi intransigenti la orice act de coruptie, de abuz si vom fi partenerul cetateanului in relatia cu autoritatile, a declarat presedintele USR Nicusor Dan.

La randul sau Cristian Ghinea a spus ca orice s-ar intampla, orice ar face guvernul vom demonstra celor care ne-au votat ca a meritat sa aiba incredere in noi.

Dacian Ciolos are usa deschisa la USR, a mai adaugat Nicusor Dan

Liderii USR au calculat ca vor avea 43 de mandate de parlamentar: 30 la Camera Deputatilor si 13 la Senat. Liderii partidului sunt foarte multumiti de scorul obtinut in Bucuresti, unde cu 25% din optiunile de vot, sunt a doua forta politica.

USR a obtinut rezultate bune si in marile centre universitare Cluj, Iasi, Timisoara. Uniunea Salvati Romania isi propune sa fie cel mai activ grup din Parlament si sa faca o opozitie intransigenta. Liderii partidului i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa-si respecte promisiunea din campanie si sa nu numeasca un premier cu probleme in justitie.


(171 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Nicusor Dan: Vom face opozitie in favoarea cetatenilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63046789169312 seconds.