Marți, 13 Decembrie 2016 - 05:46 AM Aleg.RO: Antena 3, cel mai urmarit post tv din Romania la alegerile parlamentare

Publicat de: ---

Antena 3

Romania a ales Antena 3 pentru a se informa cu privire la evolutia votului din data de 11 decembrie, cand romanii si-au ales reprezentantii in Senat si Camera Deputatilor . Conform Kantar media, Antena 3 a inregistrat o medie de 12.2% market share intreaga zi si a fost pe locul intai nu numai in clasamentul posturilor informative, ci liderul intregii piete tv din Romania, depasind inclusiv posturile generaliste.

Antena 3 a ramas cea mai urmarita televiziune din Romania si in prime time, cel mai disputat interval orar, unde a obtinut cifre chiar mai bune, respectiv 6.9% rating si 13.9% cota de piata, surclasand inca o data cele mai puternice posturi tv din piata.


 

Pe tot parcursul zilei de duminica, platoul Antena 3 a fost “The Situation Room”, unde au fost prezenti, in studio sau live din cele mai importante locatii, jurnalisti Antena 3, invitati, sociologi si reporteri, toti cu informatii actualizate despre desfasurarea votului in Romania si diaspora.


 

Programul Antena 3 a fost, practic, un flux de stiri diversificat, cu si despre tot ce inseamna alegerile parlamentare, iar incepand cu ora 18:45, Mihai Gadea a prezentat o editie speciala care a mixat mai multe tipuri de informatie, prin relatari si transmisii live din principalele puncte de interes, informatii exclusive si scurte calupuri de stiri tematice cu informatie actualizata in timp real.

De altfel, cu o medie de 5.9 puncte rating si 13.9%% market share, editia speciala de peste 6 ore realizata de catre Mihai Gadea a fost si cel mai urmarit program tv din Romania in intervalul sau orar de difuzare, situand Antena 3 pe locul intai in clasamentul tuturor posturilor tv din tara.

La ora 21, Antena 3 a difuzat rezultatele exit-poll-ului realizat de consortiul CURS - Avangarde pentru Antena 3, in parteneriat cu psnews.ro, si a fost inca o data cea mai urmarita televiziune din Romania, cu aproape 1 milion de telespectatori in minutul de aur si 20.6% market share, fiind market lider.

La nivelul intregii zile, peste 3.250.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3, iar postul nostru incheie astfel anul 2016 reafirmandu-si pozitia de cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania la evenimentele importante.Copyright: Armadata SRL, target 18+ urban.


 

Si site-ul antena3.ro a inregistrat cifre spectaculoase, fiind depasit in clasamentul general de un singur site de anunturi, in timp ce pe categoriile „stiri” si „stiri si analize” s-a situat pe locul 1 cu peste 2.000.000 de afisari si peste 525.000 de vizitatori unici. Site-ul antena3.ro este dezvoltat de netvibes.ro.

Antena3.ro, cel mai citit site de stiri din Romania in ziua alegerilor

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group. 


(208 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Antena 3, cel mai urmarit post tv din Romania la alegerile parlamentare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56789994239807 seconds.